Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Generali: Ότι θέλεις βρίσκεται στην άλλη άκρη του φόβου

Generali: Ότι θέλεις βρίσκεται στην άλλη άκρη του φόβου

Generali: Ότι θέλεις βρίσκεται στην άλλη άκρη του φόβου
Ιδιαίτερη εντύπωση μας προκάλεσε το ξεχωριστό δώρο που έστειλε η Generali με αφορμή το επικείμενοταξίδι επιβράβευσης για τους κορυφαίους συνεργάτες της, το 2015, στη Νέα Ζηλανδία.
Όπως κάθε χρόνο, η εταιρία στέλνει κατά τακτά διαστήματα δώρα υπενθυμίζοντας τον προορισμό.  Μόλις χθες, λάβαμε το τελευταίο δώρο το οποίο είναι ένα πραγματικό δείγμα από σκοινί του bungee που χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο οργανωμένο κέντρο Bungee Jumping του κόσμου που βρίσκεται στο Queenstown της Νέας Ζηλανδίας.
Στην ιδιαίτερα εντυπωσιακή συσκευασία αναγράφεται φράση «Ότι θέλεις βρίσκεται στην άλλη άκρη του φόβου» ενώ στο πίσω μέρος διαβάσαμε τα εξής:
«Το 1988, στο Queenstown της Νέας Ζηλανδίας, στην γέφυρα Kawarau στήθηκε το πρώτο οργανωμένο κέντρο Bungee Jumping στον κόσμο. Ιδρυτής του ο AJ Hackett. Από τότε, στο συγκεκριμένο κέντρο έχουν πραγματοποιηθεί με ασφάλεια περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια άλματα!
Φτιαγμένο από χιλιάδες μικρές δεσμίδες λάτεξ, κάθε χειροποίητο σκοινί bungee είναι σχεδιασμένο να επιμηκύνεται μέχρι και 4 φορές το αρχικό του μήκος, ενώ μπορεί να αντέξει έως και 235 κιλά βάρος. Κάθε σκοινί έχει διάρκεια ζωής έως και 1000 άλματα, αλλά σαν γενικό κανόνα, αποσύρονται μετά τα 400 άλματα για λόγους ασφαλείας.
Η συσκευασία που κρατάτε, περιέχει ένα μικρό, αλλά πραγματικό δείγμα από σκοινί του bungee, που χρησιμοποιήθηκε στο συγκεκριμένο κέντρο της Νέας Ζηλανδίας, για να πραγματοποιηθούν τα εντυπωσιακά άλματα εκείνων που τολμούν!»
Nextdeal

Γράφει:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου