Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Αναβάθμιση Πέτρου Παπανικολάου - Νέα πανευρωπαικά καθήκοντα- Η επιστολή!

Αποκλειστικό (11.20 π.μ.) Αναβάθμιση Πέτρου Παπανικολάου - Νέα πανευρωπαικά καθήκοντα- Η επιστολή!

Αποκλειστικό (11.20 π.μ.) Αναβάθμιση Πέτρου Παπανικολάου - Νέα πανευρωπαικά καθήκοντα- Η επιστολή!
Αναβαθμίζεται εντός του Ομίλου της Allianz ο διευθύνων σύμβουλος της Allianz Ελλάδος Πέτρος Παπανικολάου, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nextdeal.gr αναλαμβάνει ευρύτερα καθήκοντα σε πανευρωπαικό επίπεδο στον Όμιλο. Παράλληλα ο κ. Παπανικολάου, παραμένει πρόεδρος τηςAllianz Ελλάδος.
H επιστολή
Σας αποστέλλω ακολούθως Επιστολή του κ. Sergio Balbinot, Mέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Allianz SEκαι Επικεφαλής των Δραστηριοτήτων της Allianz Δυτικής και Νοτίου Ευρώπης.

Πέτρος Παπανικολάου
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου
Allianz Ελλάδος

------------------------------------------------------
Θέμα: Διαδοχή Διευθύνοντος Συμβούλου
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι ο μέχρι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Πέτρος Παπανικολάου, θα αναλάβει μεγαλύτερη ευθύνη στον Όμιλο Allianz ως Διευθύνων Σύμβουλος για την Περιφέρεια της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (Regional CEO). Παράλληλα, θα παραμείνει στενά συνδεδεμένος με την Allianz Ελλάδος, διατηρώντας τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η κα Φιλίππα Μιχάλη, Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης και έχοντας επί του παρόντος την ευθύνη του Market Management και του Direct Business, θα διαδεχθεί τον κ. Πέτρο Παπανικολάου από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας, υπό την αίρεση σχετικών εσωτερικών και εξωτερικών εγκρίσεων. Η αλλαγή αυτή έχει άμεση ισχύ. Είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε στην κα Φιλίππα Μιχάλη έναν ηγέτη που θα συνεχίσει να οδηγεί την Allianz Ελλάδος στην πορεία της συνεχούς επιτυχίας και της στενής συνεργασίας με τον Όμιλο Allianz.
Δράττομαι αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω τον κ.Πέτρο Παπανικολάου για τα δέκα χρόνια αφοσίωσης και εξαιρετικής συμβολής στην Allianz στην Ελλάδα και στον Όμιλο Allianz συνολικά. Χάρη στην ηγεσία του και την υποστήριξη όλου του Οργανισμού, η Allianz Ελλάδος είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες στην Ελλάδα, παρά το δυσμενές περιβάλλον. Σε αυτό το πνεύμα, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την ατομική συνεισφορά του καθενός σας σε αυτή τη συνεχιζόμενη επιτυχία.
Θα ήθελα να σας ζητήσω να ευχηθείτε μαζί με εμένα στον κ.Πέτρο Παπανικολάου και στην κα Φιλίππα Μιχάλη κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.
Με εκτίμηση,
Sergio Balbinot
Nextdeal

Γράφει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου