Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Παίρνετε προμήθειες για συμβόλαια ERASMUS; Ξεκινήστε σήμερα!

Δημοσίευση: Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 10:17

Παίρνετε προμήθειες για συμβόλαια ERASMUS; Ξεκινήστε σήμερα!

Παίρνετε προμήθειες για συμβόλαια ERASMUS; Ξεκινήστε σήμερα!
Πλούσια η ασφαλιστική αγοράδιαμεσολαβητή μου, από προϊόντα για όλες τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Κάθε ασφαλιστική εταιρεία διαθέτει εύρος συμβολαίων, παροχών και τιμών, καλύπτοντας όλες τις ανθρώπινες ανάγκες.
Ο κλάδος 10 (αστική ευθύνη χερσαίων οχημάτων) είναι σημαντικός και υποχρεωτικός για τον καταναλωτή. Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί βίαιες οικονομικές προσαρμογές, για χάρη του ανταγωνισμού. Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο συρρίκνωσης του εύρους της εργασίας σου, πιθανόν θα πρέπει να αναθεωρήσεις τα προϊόντα που προωθείς. Πόσο θα υπομένεις την μείωση των εισοδημάτων σου;
Ένα ασφαλιστικό προϊόν ζήτησης είναι και η ασφάλιση Ελλήνων φοιτητών. Πρόκειται για έναν συνδυασμό του κλάδου 1 (προσωπικά ατυχήματα) και του κλάδου 13 (γενική αστική ευθύνη), των ασφαλίσεων ζημιών. Πιο συγκεκριμένα ένα υποχρεωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο φοιτητή ERASMUS, περιλαμβάνει τις εξής παροχές:
  • Ασφάλιση Θανάτου και Μόνιμης Ολικής / Μερικής Ανικανότητας από Ατύχημα (αποζημιώνεται επί τοις % ανάλογα το βαθμό ανικανότητας)
  • Ιατροφαρμακευτικά έξοδα (εξαιτίας ατυχήματος 100% Εντός- Εκτός Νοσοκομείου κατά περίπτωση και μέχρι του ποσού αποζημίωσης –καθώς και συνέπεια ασθένειας)
  • Ευρεία Νοσοκομειακή Περίθαλψη (το 100 τοις % των πραγματικών δαπανών με ανώτατο όριο αποζημίωσης και όριο στο Δωμάτιο και την Τροφή)
  • Επαναπατρισμός (σε περίπτωση θανάτου και σοβαρού τραυματισμού ή ασθένειας)
  • Σωματικές Βλάβες
  • Υλικές Ζημίες κατά ατύχημα
  • Ομαδικό Ατύχημα
Η παραπάνω ασφάλιση άφορα τους φοιτητές των Ελληνικών Πανεπιστήμιων, οι όποιοι συμμετέχουν στα Ευρωπαϊκά προγράμματα ERASMUS. Η κάλυψη είναι 24ωρη και για όλο το χρονικό διάστημα της παραμονής του ασφαλισμένου στην χωρά πρακτικής άσκησης. Το κόστος είναι εξαιρετικά προσιτό και διαμορφώνεται ανάλογα με το χρόνο παραμονής του φοιτητή στο εξωτερικό.
Τα προγράμματα ERASMUS θα συνεχιστούν και το 2016. Γιατί να μην ανοίξεις έναν νέο κύκλο πωλήσεων;

Ο/Η Διαμεσολαβητής

Ο/Η Διαμεσολαβητής και το nextdeal.gr αναρτούν την επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με τις σχετικές οδηγίες υποχρεωτικής ασφάλισης κοινωνικής ή και ιδιωτικής (δείτε εδώ). Το σχετικό site Erasmus.ntua.gr.
Nextdeal

Γράφει:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου