Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Λίγα λόγια για μια εταιρεία που δεν τη γνωρίζουμε ιδιαίτερα.

Ιστορία του Ομίλου

Στην μεταπολεμική Ελλάδα ίσχυαν μέχρι το έτος 1969 τα διατάγματα της Γερμανικής Κατοχής, με τα οποία διατηρούνται η για καθαρά εμπορικούς λόγους απαγόρευση έδρας ασφαλιστικών εταιριών εκτός Αθηνών, όπως ακριβώς συνέβη και κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που και τότε τα κατοχικά διατάγματα διατηρήθηκαν ως «λησμονημένα». Στις αρχές του έτους 1970 και από την τότε Στρατιωτική Κυβέρνηση ψηφίζεται ο Ν. 400/13-1-70, με το άρθρο 2 του οποίου επιτρέπεται και πάλι να εδρεύουν ασφαλιστικές επιχειρήσεις και στην Θεσσαλονίκη.
Από τα μέσα του έτους 1969, στενός κύκλος παλαιών Ασφαλιστών της Θεσσαλονίκης, θεωρούσε δεδομένη την ασφαλιστική απελευθέρωση της πόλης και ενεργούσε για την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της. Δεν ήταν όμως οι μόνοι, όπως πίστευαν.
Ο τότε Τραπεζικός Υπάλληλος, Μελάς Γιαννιώτης, εγκαταλείπει την Τράπεζα όπου εργαζόταν και τις υποχρεωτικές εκεί ασφαλίσεις των δανειοδοτούμενων πελατών της και από ένα Γραφείο Ασφαλιστικού Πράκτορα, στην Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται άμεσα και από τα μέσα του έτους 1969 στον χώρο των ασφαλίσεων, συνεργαζόμενος με ελληνικές και ξένες ασφαλιστικές επιχειρήσεις, για απόκτηση εμπειριών και υλοποίηση του οράματός του επαναφοράς των Μακεδονικών Ασφαλίσεων στον Ιστορικό τόπο τους, όπως τότε το είχε συλλάβει.
Πολύ σύντομα, αναλαμβάνει και αναπτύσσει Υποκατάστημα Βορείου Ελλάδος Γερμανικής ασφαλιστικής επιχείρησης και, συγχρόνως, εκλέγεται Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Θεσσαλονίκης. Στο διάστημα αυτό εκδίδεται το Διάταγμα που καταργεί τις απαγορεύσεις και επιτρέπει να εδρεύουν ασφαλιστικές επιχειρήσεις εκτός Αθηνών, αρχικά στην Θεσσαλονίκη και, μετέπειτα, στην Καβάλα, την Λάρισα, την Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης, όπου ήταν και παραμένει έντεχνα ανέφικτη η ίδρυση και έδρα λειτουργίας ασφαλιστικών επιχειρήσεων και εκπροσωπήσεων ξένων.
Μετά την απόκτηση των πρώτων εμπειριών και με μοναδικό εφόδιο το πτυχίο του Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης, αποτολμά και ιδρύει το έτος 1974, από το μηδέν, την πρώτη μεταπολεμική ασφαλιστική εταιρία στην Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή δύο Τραπεζικών και δύο Επιχειρηματιών. Από την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου και κατέχοντας το 25% του μικρού μετοχικού πακέτου, ηγείται της όλης προσπάθειας. Οι αντικειμενικές δυσχέρειες και η εύθραυστη μετοχική σύνθεση πολύ γρήγορα επιβάλουν την αποχώρησή του από αυτήν και τον οδηγούν στην ίδρυση της πρώτης ασφαλιστικής εταιρίας και μετέπειτα Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ (1978).
Χρησιμοποιώντας την εμπειρία που είχε αποκομίσει από τις προηγούμενες ασφαλιστικές δραστηριότητες, εγκαθιστά και οργανώνει συνετά την νέα ασφαλιστική εταιρία Γενικών Κλάδων, με ένα ασφαλές σύστημα σταδιακής εισόδου και κατάκτησης της κλειστής ασφαλιστικής αγοράς, από την επαρχία προς τα αστικά κέντρα της χώρας. Υπήρχαν -και πάντα θα υπάρχουν- οργανωμένα κάστρα και κάστες στα κέντρα όλου του κόσμου και τα οποία ποτέ δεν πέφτουν από μέσα. Αυτός και ο λόγος, αυτός και ο τρόπος κατοχής της όποιας μικρής χώρας και αγοράς από τους όποιους μεγάλους και ισχυρούς όλων των εποχών και πάντα με τις ίδιες «Αχίλλειες Πτέρνες» τους.
Παράλληλα, διατηρεί συνεργασία με ξένες ασφαλιστικές επιχειρήσεις, αποκτώντας νέες εμπειρίες και δέκα χρόνια αργότερα (1988) ιδρύει την δεύτερη ασφαλιστική εταιρία ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Ζωής και Υγείας, η οποία είναι και η πρώτη κατά ίδρυση Ελληνική Εταιρία Ζωής εκτός Αθηνών, με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
Οι δύο ασφαλιστικές επιχειρήσεις ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ λειτουργούν έκτοτε ως Όμιλος και ήδη, με τις Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές εξελίξεις, διαχωρίζονται και ανεξαρτητοποιούνται μετοχικώς και λειτουργικώς.
Ως Ιδρυτής και Εκπρόσωπος δύο ασφαλιστικών επιχειρήσεων της Θεσσαλονίκης και από το έτος 1988 εκλέγεται Πρόεδρος του νέου τοπικού Σωματείου «Ένωση Ασφαλιστών Βορείου Ελλάδος», που ο ίδιος ίδρυσε στην Θεσσαλονίκη, θέση που διατηρεί έκτοτε συνεχώς. Εξαιτίας των όλων δραστηριοτήτων του αυτών, έρχεται σε οξύτατη σύγκρουση με τα οργανωμένα συμφέροντα και λειτουργούντα κυκλώματα του χώρου, από τα οποία αποστασιοποιείται, σταθερά και οριστικά. Αυτή η αποστασιοποίηση και διαφορετική αντίληψη ωφελεί και γιγαντώνει τον Όμιλο, έξω και μακριά από τα «μαντριά και στρούγγες, τσελιγκάδων και τσελιγκάτων» της Αθήνας και του εξωτερικού.
Το έτος 1995 προστίθενται δύο νέες θυγατρικές επιχειρήσεις στον Όμιλο, ηΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. και AIR INTERSALONIKA Α.Ε. που υποβοηθούν το έργο και την ανάπτυξη των μητρικών ασφαλιστικών επιχειρήσεων, ενώ οι ίδιες είναι σταθερά κερδοφόρες, πάντα, κατά υλοποίηση των εννοιών και διαστάσεων του ελληνοφωτισμένου «πρέπει» του Αριστοτέλη, μακριά από το γενικευμένο δόγμα Μακιαβέλλι.
Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη και τις επισκευές-συντηρήσεις κάθε είδους οχημάτων με ιδιόκτητα Πολυσυνεργεία, Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου, Κάρτες Καυσαερίων, Ανταλλακτικά, Κρύσταλλα και άλλες συναφείς δραστηριότητες.
Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη και τις επισκευές-συντηρήσεις κάθε είδους οχημάτων με ιδιόκτητα Πολυσυνεργεία, Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου, Κάρτες Καυσαερίων, Ανταλλακτικά, Κρύσταλλα και άλλες συναφείς δραστηριότητες και εξελίσσεται ως Εμποροτεχνική πολλών τομέων δράσης.
ΗAIR INTERSALONIKA Α.Ε., με ιδιόκτητο στόλο πτητικών μέσων και εξειδικευμένο Προσωπικό, αναλαμβάνει την Επείγουσα Αερομεταφορά των ασφαλισμένων και πελατών του Ομίλου, ενώ πραγματοποιεί, παράλληλα, μισθωμένες πτήσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό, ως επίσημος Δημόσιος Αερομεταφορέας, με βάση και έδρα την Θεσσαλονίκη και το Αεροδρόμιο «Μακεδονία». Επεκτείνεται στην Αθήνα και Νότια Ελλάδα, όπου και πρωταγωνιστεί στις μισθωμένες πτήσεις υψηλών προσώπων του ελληνικού και διεθνούς χώρου. Το έτος 2002 ιδρύεται η πέμπτη θυγατρική Εταιρία του Ομίλου INTERSALE Α.Ε., η οποία αναλαμβάνει την Προώθηση Πωλήσεων Χρηματο-οικονομικών Υπηρεσιών, Πιστωτικών Καρτών, Αυτοκινήτων, Τηλεφωνίας και άλλων Υπηρεσιών η οποία συγχωνεύθηκε αργότερα με την AIR ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ
Παράλληλα, ιδρύεται η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Βουλγαρίας, με έδρα την Τζουμαγιά, η οποία αναλαμβάνει την παροχή Οδικής Βοήθειας στην γειτονική και άλλες Βαλκανικές χώρες, κυρίως προς τοπική εξυπηρέτηση των Ελλήνων ασφαλισμένων, επισκεπτών και ταξιδιωτών.
Η επαγρύπνηση, θωράκιση, κίνηση και δράση, που συνιστούν την αλάνθαστη φιλοσοφία του σταθερού «δι΄ ενεργείας έχειν», έναντι του διεθνο-πλανητικού «δια δυνάμεως κατέχειν», καθορίζουν τα ασφαλή και σίγουρα βήματα στο παρόν και μέλλον.
Η φιλοσοφία αυτή επιβάλλει την αναδιοργάνωση και ίδρυση νέας Εταιρίας Παροχής Υπηρεσιών στην Βουλγαρία με την επωνυμία INTERHELB στην Φιλιππούπολη, με παράλληλη διείσδυση και δράση στην Κωνσταντινούπολη και το βλέμμα στις νέες αγορές της Ευρασίας.
Η Εταιρική κοινωνική Ευθύνη και Υπεροχή του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ
Για την πανελλήνια υλοποίηση του Αριστοτελικού «πρέπει» στην λήψη και δόση των Ιδιωτικών Συναλλαγών -έννοιες και πρακτικές άγνωστες στις αντιλήψεις Μακιαβελλιστών- ο Όμιλος υλοποίησε και λειτουργεί το πρώτιστο και πανανθρώπινο καθήκον του προς τον συνάνθρωπο, γενικά και όχι μόνον προς τους 750.000 ασφαλισμένους του. Καθιέρωσε σταδιακά ένα μοναδικό Πανελλήνιο Σύστημα Υγείας με περιφερειακά Κέντρα Ιατρικής Βοήθειας σε κάθε μεγάλη πόλη της χώρας, με ίδρυση Πρότυπων Μονάδων Παροχής Κάθετων Υπηρεσιών στον ασφαλισμένο αλλά και κάθε τρίτο με:
medical
  • 24ωρη παροχή Ιατρικής Βοήθειας από διακεκριμένους και σε όλη την Ελλάδα Γιατρούς.
  • Ιδιόκτητα Ασθενοφόρα οχήματα και με εξειδικευμένους Διασώστες σε όλη την Ελλάδα.>
  • Ιδιόκτητα πτητικά μέσα, Ελικόπτερα και Αεροπλάνα, Κυβερνήτες και Μηχανικούς.
  • Παροχή επιτόπου Τεχνικής και Οδικής Βοήθειας με ειδικοποιημένα Οχημάτα και προσωπικό.
  • Νέα ασφαλιστικά προγράμματα Ζωής και Υγείας, αλλά και δωρεάν απόκτηση τής προνομιούχας κάρτας μέλους του INTERCLUB του 1 εκατομμυρίου μελών και συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών, μοναδικών παροχών και εκπτώσεων πανελλαδικά.
  • Υγειονομική Μεταφορά με ιδιόκτητα εναέρια και επίγεια μέσα.
  • Ομαδικά ασφαλιστήρια Σωτηρίας της Ζωής & Προστασίας της Υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές και κοινωνικές ομάδες, ιδιαίτερα ορεινών περιοχών και Νησιών.
  • Δωρεάν 24ωρη τηλεφωνική κλήση από όλα τα κινητά τηλέφωνα στον κατοχυρωμένο πενταψήφιο αριθμό 11555, όπως και με ζωντανή επικοινωνία με το 24ωρης συνεχούς λειτουργίας Ιατρικό μας Τμήμα με SKYPE ακόμη και από το σπίτι σας.
  • Καθιέρωση δεύτερου, κατοχυρωμένου, πενταψήφιου αριθμού κλήσης 11556(Νότια Ελλάδα, κατά προτίμηση).
  • Αγορά ενός οκταόροφου πολυτελούς κτιρίου Γραφείων της στην Λ. Συγγρού 175-Αθήνα, επεκτείνοντας όλες τις δραστηριότητες και την παροχή Κάθετων Υπηρεσιών και στην Νότια Ελλάδα, με επιπλέον αγορά δεύτερου ιδιόκτητου κτιρίου στην Κηφισιά και στο 16ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, αλλά και τρίτου Ιδιόκτητου κτιρίου στην Μεταμόρφωση Αττικής όπου λειτουργεί το πέμπτο κατά σειρά υπερσύγχρονο Πολυσυνεργείο επισκευής κάθε τύπου οχημάτων, μετά τα δύο στην Ανατολική και Δυτική Θεσσαλονίκη, τρίτο στη Λάρισα και τέταρτο σε νέα πολυδύναμη Ιδιόκτητη οικοδομή στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο Κρήτης.
  • Επέκταση των ιδιόκτητων Κεντρικών Γραφείων στο 15ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Περαίας και με νέα επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ για την μεταφορά των τεχνικών Υπηρεσιών και θυγατρικών Εταιριών στην Δυτική Θεσσαλονίκη (περιοχή Λαχαναγοράς), αλλά και με αγορά/λειτουργία πολλών άλλων ιδιόκτητων Γραφείων Κάθετης παροχής Υπηρεσιών σε πολλές πόλεις της επαρχιακής χώρας. Συνεχώς αυξανόμενη είναι η φροντίδα για άμεση τοπική παροχή Κάθετων και χρήσιμων Υπηρεσιών για την Υγεία, Ζωή και Βοήθεια του συνανθρώπου μας στις δύσκολες για την χώρα μας εποχές.
Παράλληλα και από πολλών ετών, ο Όμιλος κατέχει άδεια και είναι πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ασφαλιστικών Σπουδών για νέους Επαγγελματίες Διαμεσολαβούντες στις ασφαλίσεις, ως νέα και ασφαλιστική Μίεζα (για τους έχοντες αυθεντική βασική Αριστοτελική γνώση) και ως νέα Αμφίπολη, Αιγές και Πέλλα (για τους έχοντες βασικές γνώσεις της ικανότητας Δημιουργίας και Πνεύματος των απανταχού Ελλήνων και της όλης Αληθούς και Τρισένδοξης Ιστορίας τους. Η μέχρι τώρα αποκάλυψη τού Μοναδικού στον Κόσμο Μεγαλοπρεπούς Ελληνο-Μακεδονικού Ναού και όχι απλά «τάφου» στην Αμφίπολη και «Μακεδόνων Πρώτη», όπως την έλεγαν οι Κατακτητές Ρωμαίοι και την επανέθαψαν οι μετέπειτα και μέχρι σήμερα Κατακτητές, επιβεβαιώνουν αδιάψευστα τις αλήθειες που αποκρύβονται και θάβονται για τα τεράστια συμφέροντα αιωνίων γυρολόγων και μακρυχέρηδων).
Ως κατά δύναμη συνεχιστές αυτών λειτουργούμε τρία μεγάλα Εκπαιδευτικά Κέντρα. Ένα στην Θεσσαλονίκη («Αριστοτέλης»), ένα στην Αθήνα («Φίλιππος») και ένα στο Ηράκλειο Κρήτης («Τάλως»), σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, παρέχοντας ειδικά και αποκλειστικά εκπαιδευτικά βοηθήματα και έμπειρους, κατά πράξη, Επιστήμονες Εκπαιδευτές για την άρτια, σε θεωρία και πράξη, εκπαίδευση υποψηφίων Επαγγελματιών Ασφαλιστών, με άριστα αποτελέσματα σε εποχές υποδούλωσης και ευτελισμού τής ανοχύρωτης και προδομένης χώρας μας.
Μία μεγάλη σειρά Επαγγελματιών Ασφαλιστών, άριστου Ήθους και Πλήρους Κατάρτισης, σε όλη την χώρα, είναι Πνευματικά και Αριστοτελικά τέκνα του ΟμίλουΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ενώ οι παρασυρόμενοι από την γενικότερη σήψη και διαφθορά τής αχαλίνωτης και Μακιαβελίζουσας αγοράς (εισαγόμενος και ανίατος «ιός» μακρυχέρηδων και Αλάριχων) αποβάλλονται από τον Αριστοτελικού Ήθους και Αντίληψης Όμιλό μας.
Εξ' αυτών και δι' αυτών μπορεί να Υπερέχει και Υπερτερεί! Αυτός και ο λόγος της σταθερής Προτίμησης και Εμπιστοσύνης μεγάλου και πρωτοφανούς, για Αποκεντρωμένες Ελληνικές επιχειρήσεις, αξιοπρόσεκτων μέρους των Πανελλήνων!
Οι αγνοί και σώφρονες Έλληνες παραμένουν πάντα Έλληνες και πάντα αλύγιστοι Πατριώτες. Αδιάψευστη απόδειξη και αυτών είναι το γεγονός ότι μετά τον νομό Θεσσαλονίκης ακολουθεί (σε απόσταση) ο νομός Λακωνίας από πλευράς πλήθους ασφαλιζομένων στον Όμιλο ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ενώ η Αθήνα των «ξένων και μετοίκων της» ακολουθεί τους νομούς Πέλλας, Κοζάνης, Χαλκιδικής, Σερρών, Αχαΐας και Ηρακλείου Κρήτης!! Η επιλογή αυτή είναι συνειδητή και καθόλου τυχαία. Κάποιο πολύ σοβαρό Μήνυμα στέλνει η Αποκεντρωμένη Ελλάδα αλλά πνίγεται σε κατοχυρωμένα συμφέροντα και προνόμια, υπό έντεχνη παραπλάνηση και πλύση των «στιβαγμένων» και υπό τύπον ανώνυμης «μάζας» κατοίκων της πρωτεύουσας των ξένων και διερχομένων της.
Περί Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ομιλούμε και αποδεικνύουμε πόσο και που μπορούμε να την παρέχουμε με Υπεροχή μας, ως εκ των πραγμάτων και συστημάτων «στημένης» λειτουργίας και επιβολής των κρατούντων επί των…κρατουμένων τους!
Το Παρόν και το Μέλλον του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ
Καμία απολύτως αξία δεν θα είχε η μακρόχρονη Δημιουργία του Ιδρυτή του Ομίλου, κατά το όραμά του, αν δεν έπλαθε και δεν δημιουργούσε την Μοναδική Αξία και Εγγύηση, που αποτελεί και συνθέτει ο από τα «γεννοφάσκια» του ζυμωμένος με τα Αριστοτελικά Ιδανικά των επιχειρησιακών Ασφαλίσεων και κατά απόλυτη εφαρμογή τής ανθελληνικά και δόλια πολυπνιγμένης Σπαρτιατικής διδαχής «άμες δε γ' εσσόμεθα πολλώ κάρροντες» γιού του, Κώστα Γιαννιώτη, Επιστήμονα Ασφαλιστή και Οικονομολόγου, Υπόδειγμα Πραότητας και Ήθους, στον, από την φύση του, αδίστακτο ανταγωνισμό του χώρου και ειδικά στην χώρα μας.
Από ετών ήδη κατέχει τα Στρατηγικά, Οργανωτικά και Διοικητικά Ηνία του Ομίλου και αναδεικνύεται σοφότερος και ικανότερος του πατέρα του, ενώ ταυτόχρονα και αυτός διαπλάθει τον Μελά τον 2ο ως «πολλά κάρροντα» και αυτόν, ώστε ο Όμιλος να διαθέτει διαδοχικό Ηγετικό Παρόν, αλλά και συνεχώς καλύτερο Μέλλον.
Ο πολυπνευματώδης Αθηναίος Φιλόσοφος Μένανδρος, που έζησε και δημιούργησε στην εποχή του ελληνομακεδονικού πνευματικού κύκλου, είπε:
«ως χαρίεν εστ’ άνθρωπος, αν άνθρωπος ή»
Και πράγματι, όλοι μας γνωρίζουμε, ζούμε και βιώνουμε, ότι είναι όμορφος και χαριτωμένος ο άνθρωπος, αν είναι άνθρωπος, δηλαδή αν έχει και συμπεριφέρεται με ήθος και αρετή προς τον συνάνθρωπο.
Αυτές είναι και οι πρώτιστες ανθρώπινες αξίες, αυτές πρέπει να είναι και οι θεμελιώδεις αρχές της Ασφάλισης και των φορέων της, ώστε να είναι χρήσιμες για την Κοινωνία και όχι πλουτοκρατικές για το «σύστημα» των εμφανώς «Αόρατων», δια των «πρόσκαιρης χρήσεως» και εκάστοτε «επιτετριμένων» τους και δηλαδή, κατά την κατανοητή και κοινώς λεγόμενη, «λεμονόκουπα».
Τίποτε δεν είναι τυχαίο και πάντα «κόποις κτώνται τα'αγαθά». Αν και όσοι πιστεύουν ότι «κόλποις» κτώνται, γρήγορα ή μακροχρονίως, διαπιστώνουν ότι απατήθηκαν οικτρά.
astro
Κλείνουμε την ενημέρωση για την συνοπτική Ιστορία του Θεσμού και την Ιστορία του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ με την κορωνίδα της Αριστοτελικής Φιλοσοφίας για την οικονομία, που την αποδίδει ως «νόμο του οίκου» (του κάθε οίκου και ατόμου χωριστά), την οποία αναγνωρίζει και την κατατάσσει ως Επιστήμη «με σκοπό τον πλούτο», υπό την απαράβατη, όμως, προϋπόθεση αυτός (ο πλούτος) να είναι των χρησίμων στους πολλούς και στην τοπική κοινωνία, όπου παράγεται (όχι από εδώ προς ξένους, ούτε και αντίθετα).
Διαφορετικά, είναι «τυφλός και θεόστραβος», όπως τον σατιρίζει ο Αριστοφάνης στην κωμωδία του «Πλούτος». Και διαχρονικώς αποδεικνύεται ότι έχει απόλυτο δίκαιο, όπως και όλο το αρχαιοελληνικό Πνεύμα, που αυτό είναι και ο αληθινός, για τον όπου γης Άνθρωπο, πλούτος!
Δυστυχώς όμως ανεχθήκαμε και συνεχίζουμε να δεχόμαστε τον εξοστρακισμό (εξορία) τού Αριστοτέλη με υποκατάστασή του από τον εισαχθέντα Μακιαβέλι. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε και τα βιώνουμε όλοι. Ελπίδα και σωτηρία μας, ως χώρα και λαός, είναι η επιστροφή μας στον Αριστοτέλη. Τίποτε άλλο και ιδιαίτερα…άλλος και…δοτός!!

 

Μελάς Γιαννιώτης
Ο Ιδρυτής του Ομίλου«ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ»
Ασφαλιστής Μελάς Γιαννιώτη
ς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου