Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Wow! Υπάρχουν και συμβόλαια με προνόμια! Πουλήστε τα!

Wow! Υπάρχουν και συμβόλαια με προνόμια! Πουλήστε τα!

   
Ένα όπλο στα χέρια σου Διαμεσολαβητή μου, είναι τα "Προνόμια Υγείας" που παρέχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες, μαζί με τα συμβόλαια τους. Σχεδόν όλες οι εταιρείες, παρέχουν ευρεία γκάμα "προνομίων υγείας" με όλα σχεδόν τα ιδιωτικά θεραπευτήρια και τις κλινικές.
Οι πλούσιες παροχές που δίδονται στον πελάτη μαζί με το συμβόλαιο υγείας, δίνουν λύσεις χωρίς χρέωση. Σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού υγείας, από ατύχημα ή ασθένεια, ο πελάτης σου διαμεσολαβητή μου, έχει την ευκαιρία να εξυπηρετηθεί άμεσα από ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, χωρίς την πολύωρη αναμονή εξυπηρέτησης των δημοσίων εξωτερικών ιατρείων, να προγραμματίσει εξετάσεις δωρεάν ή σε προνομιακές τιμές, και να επισκεφτεί ιατρό της επιλογής του σχεδόν χωρίς κόστος.
Τα "προνόμια υγείας", παρέχονται στους ασφαλισμένους, ακόμη και με ασφαλιστήρια οχημάτων και περιουσίας, δημιουργώντας "υπεραξία" στον ήδη βαλλόμενο από την πτώση των ασφάλιστρων κλάδο γενικών ασφαλειών.
Ο Διαμεσολαβητής οφείλει να ενημερώσει τους πελάτες του, για αυτήν την extra παροχή είτε για να πουλήσει πιο εύκολα είτε για διατηρήσει τις ανανεώσεις των ασφαλιστηρίων του χαρτοφυλακίου του. Ακόμα και οι ασφαλιστές που ασχολούνται αποκλειστικά με τον κλάδο αυτοκινήτου, θα πρέπει να ενημερώσουν τον πελάτη τους για αυτήν την δωρεάν παροχή. Πάσχουν οι πελάτες από ενημέρωση. Μην μας κάνει εντύπωση όταν αγοράζουν υπηρεσίες υγείας από άλλες πηγές, όπως η τηλεόραση ή το τηλεφωνικό marketing.
To υπερόπλο "Προνόμια Υγείας", είναι μια θετική παρέμβαση από τις ασφαλιστικές εταιρείες προς τους διαμεσολαβητές που οφείλουν να ενημερώνουν συχνότερα τους πελάτες τους, για την χρησιμότητα του συμβολαίου τους αλλά και να το χρησιμοποιούν στην καθημερινή μάχη της πώλησης.

Ο/Η Διαμεσολαβητής

Πρόταση του nextdeal και του διαμεσολαβητή είναι τα "Προνόμια Υγείας", να παραμείνουν ως "Δώρα" των συμβολαίων, μέχρι τουλάχιστον να αποσαφηνιστεί ο όρος "έκτακτο περιστατικό", στα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου