Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Η ψυχολογία της νίκης – Εκπαίδευση για επιτυχημένους πωλητές και όχι μόνον

Η ψυχολογία της νίκης – Εκπαίδευση για επιτυχημένους πωλητές και όχι μόνον

Ψυχολογία των πωλητώνΗ καλή ψυχολογία πωλήσεων είναι η βάση για να πετύχεις κάθε στόχο. Όταν είναι αρνητική, οδηγεί σε αρνητικά αποτελέσματα και αυτά οδηγούν σε χειρότερη ψυχολογία κ.ο.κ. Έτσι το ένα κακό αποτέλεσμα φέρνει το άλλο και νιώθεις αδύναμος να αλλάξεις μια καθοδική πορεία. Σπάσε το φαύλο κύκλο και πάρε τον έλεγχο της κατάστασης.
  • Νιώθεις πως ό,τι και αν κάνεις δεν θα έχει αποτέλεσμα ;
  • Αναβάλλεις αυτά που πρέπει να γίνουν και περιμένεις πότε θα νιώσεις καλύτερα για να ενεργοποιηθείς;
  • Νιώθεις μπερδεμένος και χάνεις τον προσανατολισμό σου;
Και όμως υπάρχουν πολλοί που κάνουν αυτό που θες να κάνεις και εσύ και κατακτούν κορυφές. Υπάρχουν πολλοί που κερδίζουν και νικάνε στην ίδια δουλειά, στη ίδια θέση και με τα ίδια προσόντα ( ίσως και με λιγότερα).
Τι είναι αυτό που τους κάνει να διαφέρουν; Πώς καταφέρνουν να έχουν τη σωστή ψυχολογία πάντα; Πως ξεπερνάνε τις δυσκολίες και συνεχίζουν; Ποιά είναι η διαφορά τους από σένα και πως μπορείς να καταφέρεις τα ίδια και ακόμα περισσότερα;
Αυτά θα αναλύσουμε στην εκπαιδευτική συνάντηση με θέμα : Η ψυχολογία της νίκης
Μέσα από τις βασικές αρχές της ψυχολογίας θα εξηγήσουμε γιατί δεν κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε όταν πρέπει να τα κάνουμε. Γιατί μερικοί άνθρωποι που ενώ έχουν όλα τα εφόδια για να πετύχουν , τελικά έχουν φτωχά αποτέλεσματα , ενώ άλλοι με πολύ λιγότερα προσόντα καταφέρνουν εκπληκτικά πράγματα. Με ειδικούς δημιουργικούς οραματισμούς θα μάθουμε να αλλάζουμε τη ψυχολογία μας και πως θα γεμίζουμε ενέργεια για την κατάκτηση των στόχων μας.
Θα δώσουμε ξεκάθαρα εργαλεία για να αλλάξουμε το τρόπο που αντιμετωπίζουμε κάποιες καταστάσεις όπως και θα μάθουμε πως να δημιουργούμε τη ψυχολογία της νίκης για την επιτυχία στη δουλειά και στη ζωή. Θα μπούμε στη ψυχολογία του πωλητή και θα καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει όταν «μπλοκάρουμε» και αναβάλουμε όπως και πως σκέφτονται αυτοί που πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου