Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ανοικτή πρόσκληση

Αγαπητέ συνάδελφε,
Την εποχή, που η αξία μας ως επάγγελμα δοκιμάζεται από παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς, χωρίς να εκτιμάται η προσφορά μας στην κοινωνία, χρειάζονται καινοτόμες λύσεις, που θα προστατεύσουν τόσο τον επαγγελματισμό μας, όσο και τα συμφέροντα των πελατών μας.
Μια ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών του ασφαλιστικού χώρου έχει προχωρήσει στην ίδρυση ενός ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ, με σκοπό την ισότιμη συμμετοχή και συνεργασία όλων των συμμετεχόντων σε αυτό. 
Ας μην ξεχνάμε, πως στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, οι ασφαλιστικοί ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ αποτελούν το 33% της συνολικής ασφαλιστικής παραγωγής.
Με αυτό το σημείωμα, σου απευθύνω μια ανοικτή πρόσκληση για από κοινού συνεργασία, με σκοπό την επιτυχία και την εδραίωση στην ασφαλιστική αγορά ενός τέτοιου σχήματος, που θα προφυλάσσει τα συμφέροντά μας και θα δώσει απάντηση στην κρίση και στην αμφισβήτηση, που βιώνει ο κλάδος μας. Σε καλώ λοιπόν, να είσαι από τους πρωτοπόρους στην ίδρυσή του. Το καταστικό λειτουργίας του έχει ήδη καταρτιστεί κι έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διαδικασίες της σύστασής του.

Βρίσκομαι στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε πληροφορία και περαιτέρω συζήτηση 
Με εκτίμηση
Βασίλης Μουντάκης - 6944 914133. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου