Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΕΥROLAFE ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ

Kάποια πράγματα πρέπει να παραμένουν σταθερά

Μέσα στο προκλητικό οικονομικό περιβάλλον που διαμορφώνεται, η Eurolife ERB Ασφαλιστική παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα της ασφάλισης και φροντίζει να αναμορφώνει προς όφελος των πελατών της τα προγράμματα που προσφέρει.
Η ασφαλιστική προστασία για εμάς δεν είναι διαπραγματεύσιμη, γι’ αυτό προχωρήσαμε σε σημαντικότατες αλλαγές που αφορούν σε βασικά χαρακτηριστικά των Νοσοκομειακών προγραμμάτων, του προγράμματος ασφάλισης Business Care Βασικό + και των προγραμμάτων ασφάλισης αυτοκινήτου.

Βελτιώσεις Νοσοκομειακών Προγραμμάτων

Αναγνωρίζοντας ότι η Υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό ανεξαρτήτως των οικονομικών συγκυριών, προχωρήσαμε σε σημαντικές βελτιώσειςστους όρους ασφάλισης όλων των προγραμμάτων ετήσιας διάρκειας με δυνατότητα ανανέωσης, οι οποίες αφορούν σε νέους, αλλά και υφιστάμενους πελάτες.
Δείτε αναλυτικά τις βελτιώσεις

Έκπτωση Ασφαλιστικών Πακέτων Business Care

Υποστηρίζοντας έμπρακτα τη μικρή και μεσαία επιχείρηση, προχωρήσαμε σε έκπτωση έως 25% σε νέους πελάτες των προγραμμάτων ασφάλισης Business Care για ιατρεία, γραφεία και μικρές επιχειρήσεις εμπορίου και παροχής υπηρεσιών.

Συμβόλαια 3μηνης Διάρκειας και Εκπτώσεις Προγραμμάτων Ασφάλισης Αυτοκινήτου

Γνωρίζοντας ότι η ανάγκη για εξάλειψη του φαινομένου των ανασφάλιστων οχημάτων είναι επιτακτική, προχωρήσαμε σε ενεργοποίηση δυνατότητας έκδοσης ασφαλιστηρίων συμβολαίων αυτοκινήτου με τρίμηνη διάρκεια, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας μοναδικές εκπτώσεις καιπρονόμια.
Δείτε αναλυτικά τις εκπτώσεις και τα προνόμια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου