Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Β.Ν.Ι [Ο μεγαλύτερος οργανισμός παγκοσμίως στο referral marketing]

NI - Ο μεγαλύτερος οργανισμός παγκοσμίως στο referral marketing

Κάθε εβδομάδα επαγγελματίες από όλα τα επαγγέλματα συναντώνται σε πάνω από 7500 ομάδες της ΒΝΙ που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο. Γιατί? Η απάντηση είναι απλή. Θέλουν να αναπτύξουν τον κύκλο εργασιών τους παράγοντας πιο κερδοφόρες, πιο αποτελεσματικές και πιο επιτυχημένες business. 

Η καλύτερη σύσταση στον επόμενο πελάτη σας είναι αυτή που δίνεται ένθερμα από κάποιον τρίτο. Στην ΒΝΙ σας μαθαίνουμε πώς να αναπτύσσετε σχέσεις εμπιστοσύνης έτσι ώστε να σας συστήνουν σε νέους πελάτες.


Σκοπός της ΒΝΙ
Σκοπός της ΒΝΙ είναι να βοηθά τα μέλη της να αυξάνουν τον κύκλο εργασιών τους μέσα από ένα δομημένο, θετικό πρόγραμμα εμπιστοσύνης, αλληλεγγύης και διάδοσης «από στόμα σε στόμα» το οποίο παράλληλα τους δημιουργεί και πολύτιμες μακροχρόνιες σχέσεις με ποιοτικούς επαγγελματίες. 

Τον χρόνο που πέρασε ανταλλάχθηκαν μεταξύ των μελών της ΒΝΙ περισσότερες από 7,1 εκατομμύρια επαγγελματικές συστάσεις.
Οι οποίες απέφεραν περισσότερα από 8 δισεκατομμύρια δολάρια σε κύκλο εργασιών για τα μέλη της παγκοσμίως. Η ΒΝΙ είναι ένας οργανισμός επαγγελματικής δικτύωσης που επιτρέπει σε μόνο ένα άτομο ανά επάγγελμα ή ειδικότητα να συμμετέχει σε κάθε ομάδα (chapter).

Παγκόσμιο δίκτυο – τοπική ανάπτυξη
Το σύστημα δικτύωσης της ΒΝΙ το οποίο έχει εφαρμοστεί επιτυχημένα σε 60 χώρες του κόσμου σε 4 ηπείρους, είναι μοναδικό χάρη στην απόλυτη δυνατότητά του να προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες των τοπικών αγορών. Το μέλος της ΒΝΙ αποκτά αποτελεσματική επαγγελματική δικτύωση με τους πελάτες της δικής του αγοράς. Ακόμη, για τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για άλλες αγορές του παγκόσμιου χάρτη, μέσω της ΒΝΙ τους παρέχεται η δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα και αποτελεσματικά με συστημένους και διαπιστευμένους επαγγελματίες σε κάθε σημείο του κόσμου, σε κάθε επάγγελμα, καθώς και η δυνατότητα να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε συνάντηση θέλουν οπουδήποτε στον πλανήτη λειτουργεί η ΒΝΙ, και αυτό σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης.

 Πρώτη επίσκεψη στην BNI
Θέλετε να επισκεφτείτε ένα chapter της ΒΝΙ για πρώτη φορά?
Ακολουθείστε τις απλές συμβουλές  μας για να επωφεληθείτε το περισσότερο δυνατό από την επίσκεψή σας.

Η φιλοσοφία της ΒΝΙ
Η φιλοσοφία της BNI είναι δομημένη πάνω στην ιδέα του "Givers Gain®" που σημαίνει αυτολεξεί το κέρδος αυτού που προσφέρει: δίνοντας δουλειά στον άλλο, θα πάρεις ως αντάλλαγμα δουλειά από αυτόν. Και δεν είναι παρά η σύγχρονη απόδοση της γνωστής Ελληνικής ρήσης του «Δούναι και λαβείν». Μάθετε περισσότερα
Η ΒΝΙ προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα επαγγελματικής δικτύωσης, να μοιράζονται νέες ιδέες, επαφές και το πιο σημαντικό,επαγγελματικές συστάσειςΌντας μέλος της ΒΝΙ είναι σαν να έχετε μια ομάδα πωλήσεων αποκλειστικά για την επιχείρησή σας η οποία καθημερινά επικοινωνεί το προϊόν σας ή την υπηρεσία σας. Εάν οι γνωριμίες αποτελούν σημαντικό κομμάτι της δουλειάς σας, τότε οι επαγγελματικές συστάσεις που ανταλλάσσονται στην ΒΝΙ είναι αυτό που χρειάζεστε.

Η ΒΝΙ παρέχει ένα δομημένο και υποστηρικτικό σύστημα ανταλλαγής επαγγελματικών συστάσεων
Και το επιτυγχάνει καλλιεργώντας ένα περιβάλλον στο οποίο δημιουργείτε προσωπικές σχέσεις με δεκάδες ποιοτικούς και διαπιστευμένους επαγγελματίες από όλους τους χώρους. Δημιουργώντας τέτοιες επαγγελματικές σχέσεις σας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών σας άμεσα και αποτελεσματικά.

To Μήνυμα από τον ιδρυτή της ΒΝΙ για την BNI-Greece


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου