Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Επενδυτικό «Boom» στην Interlife

Επενδυτικό «Boom» στην Interlife

 
Του Γιάννη Βερμισσώ.
 
Επενδύσεις στην ασφαλιστική αγορά δρομολογεί  η Interlife και αξιολογεί ευκαιρίες που ανοίγονται προκειμένου να λάβει αποφάσεις και να προχωρήσει στο σχέδιο ανάπτυξης που η διοίκησή της έχει θέσει σε εφαρμογή. 
 
Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία, διέκρινε ενδιαφέρον και έριξε βάρος στις εξελίξεις της Κύπρου. Κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες η εταιρεία βρίσκεται ανάμεσα στους διεκδικητές των ασφαλιστικών εταιρειών της «Ελληνικής τράπεζας» που είναι Παγκυπριακή Ασφαλιστική και Hellenic Alico Life.  
 
Ήδη η Interlife έχει ενταχθεί στην διαδικασία ενημέρωσης της για τα δεδομένα των δύο εταιρειών και σταδιακώς θα προχωρήσει και στα επόμενα βήματα που προβλέπουν την σε βάθος ενημέρωση για τα οικονομικά των εταιρειών καθώς και περαιτέρω λεπτομέρειες. Προς το παρόν λαμβάνει στοιχεία αξιολογεί και μελετά διερευνητικά για να προετοιμαστεί για το επόμενο βήμα. 
 
Η Interlife μεταξύ άλλων μεγάλων εταιρειών, εστιάζει -κατά τις πληροφορίες- στις δυνατότητες των ασφαλιστικών εταιρειών της «Ελληνικής Τράπεζας» να ενισχύσουν  τα επόμενα σχέδιά της για διεύρυνση εργασιών.  
 
Στο πλαίσιο αυτό και στην ελληνική αγορά η διοίκηση της Interlife έχει έλθει σε συζητήσεις με ομοειδείς επιχειρήσεις για συνεργασίες ή και για δημιουργία νέων σχημάτων με αναφορά στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης. 
 
Οι κινήσεις αυτές επιβεβαιώνουν την οικονομική ευρωστία της Interlife καθώς και την στόχευσή της να διευρύνει τις ασφαλιστικές εργασίες της τόσο εντός όσο και εκτός χώρας. Το όλο σχέδιο δίνει ιδιαίτερο βάρος στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και τους επαγγελματίες του χώρου με τους οποίους η εταιρεία διευρύνει τις συνεργασίες της και ανοίγει νέες εργασίες σε όλη τη χώρα. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου