Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ώρα Ασφάλισης: One Day Response από την Generali Hellas, νέα καινοτομία προς όφελος του ασφαλισμένου

Ώρα Ασφάλισης: One Day Response από την Generali Hellas, νέα καινοτομία προς όφελος του ασφαλισμένου

Nextdeal

Γράφει:

Νέες καινοτομίες προς όφελος των ασφαλισμένων θα εισάγει η Generali Hellas όπως αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Πάνος Δημητρίου μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης» που προβλήθηκε από το Extra Channel την Πέμπτη 14 Μαΐου.
Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για τον ασφαλισμένο γι' αυτό σύντομα θα εφαρμόσουμε το «One Day Response» που σημαίνει ότι μέσα σε μία ημέρα οποιαδήποτε θέμα αντιμετωπίζει ο ασφαλισμένος με τηνGenerali θα έχει την απάντηση του. Η καινοτομία αυτή που για πρώτη φορά ασφαλιστική εταιρεία εισάγει στην ελληνική αγορά όπως είπε ο κ. Δημητρίου έρχεται σαν συνέχεια άλλων πρότυπων εφαρμογών όπως είναι η δυνατότητα που έχουν οι ασφαλιστές της να λαμβάνουν άμεσα τις προμήθειες τους (real time).
Παράλληλα ο κ. Δημητρίου, αναφερόμενος στα γενικότερα θέματα που απασχολούν την ελληνική ασφαλιστική αγορά εκτίμησε ότι η εφαρμογή της οδηγίας Solvency II θα αλλάξει δραματικά την ελληνική καιευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά καθώς αναμένεται σημαντική μείωση του αριθμού των ασφαλιστικών εταιρειών καθώς δεν θα είναι δυνατόν όλες να ανταποκριθούν στις αυστηρές απαιτήσεις του νέου θεσμικού πλαισίου.
Η «Ώρα Ασφάλισης» είναι η μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται με τα θέματα τηςδημόσιας και της ιδιωτικής ασφάλισης.
Συντονιστείτε με την «Ώρα Ασφάλισης»:
  • Κάθε Πέμπτη στις 20:00 και κάθε Κυριακή στις 18:30 σε επανάληψη στο Extra Channel
  • Κάθε Παρασκευή στις 18.00 στη Θεσσαλονίκη στο τηλεοπτικό κανάλι Extra
  • Κάθε Κυριακή στις 18.30 στην Δυτική Ελλάδα στο τηλεοπτικό κανάλι ΝΕΤ Πελοποννήσου.
Ο Ευάγγελος Σπύρου, ο Κώστας Μπερτσιάς, και η δημοσιογραφική ομάδα του nextdeal.gr και του«Ασφαλιστικού ΝΑΙ» με τον Λάμπρο Καραγεώργο, τον Κωστή Σπύρου και τους υπόλοιπους συνεργάτες, παρουσιάζουν επίκαιρα και χρηστικά θέματα της κοινωνικής και ιδιωτικής ασφάλισης.
Στείλτε ερωτήσεις, απορίες, καταγγελίες, προτάσεις, απόψεις, γνώμες στο info@nextdeal.gr και στοoraasfalisis@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου