Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Πρώτη προτίμηση η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ σε αριθμό ασφαλισμένων οχημάτων που ξεπερνά τις 550.000!

Πρώτη προτίμηση η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ σε αριθμό ασφαλισμένων οχημάτων που ξεπερνά τις 550.000!

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

Με όραμά του τη δημιουργία επιπλέον αξίας για τον πελάτη, τον μέτοχο, τον συνεργάτη και εργαζόμενο στην ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ο Μελάς Γιαννιώτης, ο φιλοπρόοδος Μακεδόνας 
δημιούργησε έναν Όμιλο που σήμερα κατέχει κορυφαία θέση στον ασφαλιστικό και ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και από στοιχεία του www.nextdeal.gr φαίνεται ότι κατέχει και τον μεγαλύτερο αριθμό πελατών στην Ελλάδα που έχουν ασφαλιστήριο αυτοκινήτων.
 Αυτή η προτίμηση έχει ιδιαίτερη σημασία στην εποχή της πολύπλευρης ενημέρωσης όπου ο καθένας πληροφορείται πολλαπλώς τα πάντα για θέματα που τον αφορούν και δείχνει το ότι πάνω από 550.000 ασφαλισμένοι γνωρίζουν πού και γιατί ασφαλίζονται εκεί για το αυτοκίνητό τους.

Η πρώτη μεταπολεμική ασφαλιστική εταιρία στην Θεσσαλονίκη που ιδρύθηκε το 1974 με το όνομαΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ μεγαλώνει το 1995 με την προσθήκη δύο θυγατρικών εταιριών (ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ και AIR INTERSALONIKA ΑΕ).

Η τεχνική εταιρία αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη και τις επισκευές – συντηρήσεις κάθε είδους οχημάτων με ιδιόκτητα πολυσυνεργεία, κέντρα τεχνικού ελέγχου, κάρτες καυσαερίων, ανταλλακτικά, κρύσταλλα και άλλες συναφείς δραστηριότητες. Σε λίγες μέρες εγκαινιάζεται το 5ο πολυσυνεργείο την Αθήνα (Μεταμόρφωση – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Γύρω στα 5.000 αυτοκίνητα εξυπηρετήθηκαν στο α’ τετράμηνο 2015.

Η αεροπορική εταιρία με ιδιόκτητο στόλο πτητικών μέσων και εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει την επείγουσα αερομεταφορά των ασφαλισμένων και πελατών του Ομίλου ενώ πραγματοποιεί παράλληλα μισθωμένες πτήσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό ως επίσημος αερομεταφορέας με βάση και έδρα κατ’ αρχάς τη Θεσσαλονίκη – αεροδρόμιο Μακεδονία, αλλά και Αθήνα όπου πρωταγωνιστεί σε μισθωμένες πτήσεις υψηλών προσώπων (VIP) του Ελληνικού και Διεθνούς χώρου. Σήμερα διαθέτει 4 ελικόπτερα και 1 αεροπλάνο.

Το έτος 2002 προστέθηκε ακόμα μια θυγατρική εταιρία η INTERSALE ΑΕ με αντικείμενο την προώθηση πωλήσεων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, πιστωτικών καρτών, τηλεφωνίας κλπ.

Ο όμιλος συνεχίζει να δίνει ψωμί και εισόδημα σε εκατοντάδες άτομα προσωπικό αυξάνοντας εταιρίες και προσωπικό. Σήμερα πάνω από 700 διοικητικοί υπάλληλοι εργάζονται για την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ!

Στον Όμιλο προστέθηκε και Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών με έδρα τη Βουλγαρία (Φιλιππούπολη), όνομαINTERHELB και διείσδυση στην Κωνσταντινούπολη.

Με φιλοσοφία το Αριστοτελικό «πρέπει» ο Όμιλος καθιέρωσε παράλληλα και υλοποίησε ένα μοναδικό Πανελλήνιο Σύστημα Υγείας με περιφερειακά κέντρα Ιατρικής Βοήθειας σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.

Με μοναδική αυτόνομη Πανελλαδική άδεια η ΙΝΤΕΡΑΣΑΛΟΝΙΚΑ έχοντας και πάνω από 300 οχήματα ιδιόκτητα εξυπηρετεί χιλιάδες ασφαλισμένους σε οδική βοήθεια και προστασία σ’ όλη την Ελλάδα και πρωτιές σε Θεσσαλονίκη, Λακωνία, Πέλλα, Κοζάνη, Χαλκιδική, Σέρρες, Αχαΐα και Ηράκλειο Κρήτης!

Ο δημιουργικός, σεμνός, συνετός και εργατικότατος συνεχιστής του οράματος Μελά Γιαννιώτη, ο γιοςΚώστας Μελά Γιαννιώτης,
 κατέχοντας τα στρατηγικά, οργανωτικά και διοικητικά ηνία του Ομίλου και θέτοντας υπεράνω όλων την προτροπή να γίνει καλύτερος, είναι η νέα ελπίδα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ που αισιοδοξεί για το μέλλον των ανθρώπων του Ομίλου αλλά και της οικογένειάς του.

Όλα τα οικονομικά στοιχεία του Ομίλου μπορεί όποιος επιθυμεί να τα διαβάσει στοwww.intersalonika.gr / όμιλος / οικονομικά στοιχεία.

Από τα 102 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα και τους εκπαιδευμένους συνεργάτες του Ομίλου προσφέρονται όλες οι υπηρεσίες οι ασφαλιστικές αλλά και ακόμη εξειδικευμένες για φωτοβολταϊκά και για υγιεινή καλή ζωή και διατροφή μέσω της ΓΕΒ (Γενική Επιχείρηση Βλάστης – παραδοσιακά προϊόντα γης).

Η έδρα του Ομίλου είναι η Θεσσαλονίκη και η Γενική Διεύθυνση Αθηνών είναι στη Λ. Συγγρού 175. Πολλά ιδιόκτητα γραφεία είναι σε διάφορα μέρη όλης της Ελλάδος.

Το www.nextdeal.gr παρακολουθεί τη φιλοπρόοδη Ελληνική πορεία του Ομίλου και σύντομα με αφορμή τα εγκαίνια του νέου της πολυσυνεργείου στις 16/05/2015 στην Αθήνα θα ενημερώσει τους αναγνώστες του με νεότερα οικονομικά στοιχεία που θα ανακοινώσει ο Κώστας Γιαννιώτης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.απο το nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου