Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Πρωτοποριακές καινοτομίες από την Εθνική Ασφαλιστική για ασφαλιστές και ασφαλισμένους!

Πρωτοποριακές καινοτομίες από την Εθνική Ασφαλιστική για ασφαλιστές και ασφαλισμένους!

Πρωτοποριακές καινοτομίες από την Εθνική Ασφαλιστική για ασφαλιστές και ασφαλισμένους!
Πρωτοποριακές εφαρμογές, υπηρεσίες και προγράμματα για ασφαλιστές και ασφαλισμένους εξήγγειλε από το βήμα του Συνεδρίου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Μέγαρο Μουσικής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Σπύρος Μαυρόγαλος.
Όπως ανέφερε ο κ. Μαυρόγαλος, η εταιρία μέσα στο Μάιο θα βγάλει στον αέρα τον ethnodigo, μια πρωτοποριακή εφαρμογή που θα έχει ο κάθε ασφαλισμένος στο κινητό του ή το τάμπλετ του με πληροφορίες για τα νέα της εταιρίας, τα συμβόλαιά του κλπ.
Επίσης, τόνισε ότι στο άμεσο μέλλον η εταιρία θα εφαρμόσει προγράμματα pay as you drive στον κλάδο αυτοκινήτου και υπογράμμισε ότι από αύριο μπαίνει σε εφαρμογή μια τηλεφωνική υπηρεσία μόνο για συνεργάτες. 
Η τεχνολογία θα είναι βασικός σύμμαχος της ανέλιξης της Εθνικής Ασφαλιστικής, η οποία θέτει σε εφαρμογή το μηχανογραφικό σύστημα anelixis, το μεγαλύτερο της αγοράς.

Νωρίτερα το nextdeal.gr έγραφε: Εθνική Ασφαλιστική: Full το νέο πρόγραμμα υγείας! (δείτε εδώ)
«Full» θα είναι η ονομασία του νέου προγράμματος υγείας της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Γιώργος Ζαφείρης.
Όπως είπε ο κ. Ζαφείρης, το πρόγραμμα μεταξύ άλλων παρέχει ετήσιο όριο κάλυψης €1,5 εκατ., μετά από δυο χρόνια θα καλύπτει συγγενείς και προϋπάρχουσες ασθένειες ενώ είναι συμπληρωματικό στην κοινωνική ασφάλιση.
Νωρίτερα ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στη στήριξη που παρέχει η εταιρία στο δίκτυο πωλήσεων.
Εθνική Ασφαλιστική: Με ισχυρά κεφάλαια πρωταθλήτρια και στο μέλλον! 
Νωρίτερα το nextdeal.gr έγραφε: Εθνική Ασφαλιστική: Με ισχυρά κεφάλαια πρωταθλήτρια και στο μέλλον! (δείτε εδώ)
«Με ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια και νέα σύγχρονα προϊόντα η Εθνική Ασφαλιστική στηριζόμενη στη Εθνική Τράπεζα και τα δίκτυα πωλήσεων θα εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στην ελληνική ασφαλιστική αγορά από την πρώτη θέση!» Το μήνυμα αυτό έστειλε κηρύσσοντας την έναρξη του Συνεδρίου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο Πρόεδρος της εταιρίας Δημήτρης Δημόπουλος, στο Μέγαρο Μουσικής. 
Στο χαιρετισμό του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας Λεωνίδας Φραγκιαδάκης ζήτησε από τους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής να συνεχίσουν την εξαίρετη προσπάθεια που ήδη κάνουν, γιατί ο αγώνας είναι αγώνας αντοχής, δήλωσε ακόμη ότι η Εθνική Τράπεζα στηρίζει την εταιρία και έκλεισε λέγοντας ότι «στο χώρο που είμαστε παίζουν συνήθως κλασική μουσική. Εγώ θέλω να παίξετε ροκ όπερα. Πάμε δυνατά!»
Η Εθνική Ασφαλιστική έχει καλύψει κατά 590% τα απαιτούμενα κεφάλαια με βάση το Solenvy Ι, είχε κέρδη πάνω από 105 εκατ. ευρώ το 2014 και το 2015 αναμένεται να έχει και πάλι τριψήφιο αριθμό κερδών.
Το συνέδριο συνεχίζεται με βραβεύσεις και εν αναμονή της παρουσίασης του νέου ασφαλιστικού προγράμματος υγείας.
Nextdeal

Γράφει:


1 σχόλιο:

  1. πολύ ενδιαφέρον αυτό το ασφαλιστικό πρόγραμμα. μήπως μπορείτε να ανεβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες ; ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή