Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ώρα Ασφάλισης: Πληθώρα προϊόντων από ασφαλιστικές εταιρείες για την υγειά μας

Ώρα Ασφάλισης: Πληθώρα προϊόντων από ασφαλιστικές εταιρείες για την υγειά μας

Ώρα Ασφάλισης: Πληθώρα προϊόντων από ασφαλιστικές εταιρείες για την υγειά μας
Οι πολλές δυνατότητες που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στην κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των ασφαλισμένων σε θέματα υγείας αναδείχθηκαν από την εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης» που προβλήθηκε την Πέμπτη 11/12 στις 20.00 από το Extra Channel.
Καλεσμένοι στην εκπομπή η κα. Χριστίνα Ανδρικοπούλου, υπεύθυνη του κλάδου ασφάλισης υγείας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και ο κ. Βασίλης Μουντάκης επιθεωρητής πωλήσεων της ΑΧΑ και διευθύνων σύμβουλος της «Κάρτα προνόμιο».
Όπως τόνισε η κα. Ανδρικοπούλου, η ελληνική ασφαλιστική αγορά έχει διαμορφώσει πολλές και διαφορετικές προτάσεις ασφάλισης που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Παράλληλα υπογράμμισε ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες επιδιώκουν τη συγκράτηση του κόστους ασφάλισης το οποίος επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες όπως είναι η ολιγοπωλιακή κατάσταση του κλάδου των ιδιωτικών μονάδων παροχής υπηρεσιώνυγείας, η προκλητή ζήτηση υπηρεσιών, η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας κ.λ.π.
Από την πλευρά του ο κ. Μουντάκης ξεκαθάρισε ότι η εκπτωτικές κάρτες που προωθούνται από διάφορες εταιρείες δεν είναι ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας και προσφέρουν απλώς ορισμένες εκπτώσεις σε κάποιες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.
Η «Ώρα Ασφάλισης» η μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται με τα θέματαασφάλισης δημόσιας και ιδιωτικής!
Ο Ευάγγελος Σπύρου, ο Κώστας Μπερτσιάς, και η δημοσιογραφική ομάδα του nextdeal.gr και του "Ασφαλιστικού ΝΑΙ" με τον Λάμπρο Καραγεώργο, τον Κωστή Σπύρου και τους υπόλοιπους συνεργάτες, παρουσιάζουν επίκαιρα και χρηστικά θέματα της κοινωνικής και ιδιωτικής ασφάλισης.
Συντονιστείτε με το Extra Channel κάθε Πέμπτη στις 8.00 το βράδυ, στην εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης».
Στείλτε ερωτήσεις, απορίες, καταγγελίες, προτάσεις, απόψεις, γνώμες στο info@nextdeal.gr και στοoraasfalisis@gmail.com.
Nextdeal

Γράφει:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου