Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΠΟΜΠΗ «Προνόμια Ασφάλειας Υγείας & Ποιότητας Ζωής»

Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα σας,
Με την ευκαιρία της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης – 11/11/2015-οι συντελεστές της εκπομπής «Προνόμια Ασφάλειας Υγείας & Ποιότητας Ζωής» εγκαινιάζουν ένα νέο κύκλο εκπομπών, στοχεύοντας, όχι μόνο στην αναφορά των κακώς κειμένων της ασφαλιστικής αγοράς, αλλά και στη διεύρυνση της ασφαλιστικής πίτας.
Αυτός είναι ο λόγος, που μας ωθεί σε νέες καινοτόμες ενέργειες, οι οποίες δε θα ανακοινώνονται πριν, αλλά θα αναλύονται παράλληλα με την υλοποίησή τους.
Η πρώτη ενέργεια, που έχει ήδη υλοποιηθεί είναι η φιλοξενία στην εκπομπή ως επίσημου καλεσμένου της κι ενός νέου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Με τον τρόπο αυτό, ο νέος συνεργάτης του ασφαλιστικού χώρου αποκτά βήμα και δυνατότητα να απευθυνθεί στους συναδέλφους, στους πελάτες, αλλά κυρίως στην κοινωνία. Η πρώτη επίσημη προσκεκλημένη της εκπομπής, στις 11/11/15, ήταν η κ. Μπέκα Σωτηρία.
Είμαστε σίγουροι, πως αυτοί οι άνθρωποι το έχουν περισσότερη ανάγκη από πολλούς άλλους, γιατί δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να διατυπώσουν απόψεις και γνώμες. Τώρα όμως, μπορούν να ακουστούν οι θέσεις και οι προβληματισμοί τους και με αυτό τον τρόπο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξή μας. Άλλωστε η ασφαλιστική αγορά έχει ανάγκη από ανανέωση σε έμψυχο δυναμικό, ιδέες, ενέργεια και ζωντάνια.
Η θέση της εκπομπής είναι να πρωταγωνιστήσει στη δημιουργία των εξελίξεων και όχι να τρέχει πίσω από αυτές. Έτσι λοιπόν, είναι ανάγκη να αναδειχθούν οι επαγγελματικές αρετές και αξίες. Το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς στηρίζεται στους νέους ανθρώπους, που δεν φοβούνται τα σύγχρονα μέσα, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους.
Όταν όλη η ασφαλιστική αγορά βασίζει και εξαντλεί την επιστήμη της στον πλειστηριασμό των τιμών και στην ασφάλιση των αυτοκινήτων, στα εκπτωτικά κουπόνια και στο bank insurance, εμείς συνεχίζουμε να επενδύουμε στην 1η ΑΧiΑ της ασφάλισης και επιμένουμε, πως η 1η ΑΧiΑ είναι και θα είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ειδικότερα ο ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκπομπή, μπορούν να υποβάλλουν τo αίτημά τους, επικοινωνώντας με τον κ. Μουντάκη Βασίλη στο 6944914133 η vmountakis@gmail.comΑγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα σας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου