Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Το Πρώτο Θέμα σε συνεργασία με την International Life σας

Το Πρώτο Θέμα σε συνεργασία με την International Life σας προσφέρουν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ το χαμηλότερο ασφάλιστρο της αγοράς για όλα τα αυτοκίνητα από 600-2.500 cc και μάλιστα με το μήνα.

Ασφάλεια αυτοκινήτου με το μήνα μόνο με 16 ευρώ!

Μια εντυπωσιακή και πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ του Πρώτου Θέματος και της μεγάλης και αξιόπιστης ασφαλιστικής εταιρείας της χώρας την International Life ξεκινάει αυτή την Κυριακή.



Χρήση αυτής της καταπληκτικής προσφοράς μπορούν να κάνουν όλοι οι αναγνώστες της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ από την Κυριακή 13/9 με το κουπόνι που θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας (στην έκδοση με τις προσφορές). 

Έτσι, αγοράζοντας το Πρώτο Θέμα της Κυριακής 13/9 θα έχετε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας για ένα ολόκληρο μήνα χωρίς αποστολή δικαιολογητικών, όρους και προϋποθέσεις, μόνο με 16 ευρώ και το κουπόνι του ΘΕΜΑτος, έτσι απλά και ελεύθερα, χωρίς καμία άλλη δέσμευση.
 
Το κουπόνι που θα υπάρχει κάθε εβδομάδα στην εφημερίδα θα ισχύει για δύο εβδομάδες. Συνεπώς, το κουπόνι της Κυριακής 13/09 θα ισχύει από την Κυριακή 13/09 έως και το Σάββατο 26/09/2015.

Οι ασφαλιστικές καλύψεις που σας παρέχονται είναι οι εξής:
- Αστική Ευθύνη Σωματικών Βλαβών (Κάλυψη) 1.000.000 ευρώ
- Αστική Ευθύνη Υλικών Ζημιών (Κάλυψη) 1.000.000 ευρώ
- Παροχή Νομικών Συμβουλών & Εξωδικαστικού Συμβιβασμού

Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να γίνει με δύο τρόπους :
- είτε ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τα βήματα που θα σας υποδειχθούν
- είτε τηλεφωνικά, στο τηλέφωνο που θα ανακοινωθεί, όπου θα εξυπηρετηθείτε από ένα εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου