Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

«Βροχή» από προσφορές και εκπτώσεις, με κάθε τρόπο, στην ασφάλιση αυτοκινήτου

«Βροχή» από προσφορές και εκπτώσεις, με κάθε τρόπο, στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Με έντονους ρυθμούς μπήκε ο Σεπτέμβριος στην ασφαλιστική αγορά και ειδικά στο πιο ανταγωνιστικό κλάδο που είναι η ασφάλιση αυτοκινήτου.
548853
Ειδικότερα στην ασφάλιση αυτοκινήτου η ένταση στον ανταγωνισμό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και εκτός από εκπτώσεις που προσφέρουν οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται παράλληλα στην online και direct ασφάλιση είτε απευθείας μέσω των online εφαρμογών τους είτε παράλληλα με συνεργασίες που έχουν αναπτύξει με αλυσίδες πολυμαρκετ ή ακόμα και με εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μπαίνουν οι προσφορές για μηνιαίες ή τριμηνιαίες ασφάλειες .
Μάλιστα από την Κυριακή γνωστή ελληνική ασφαλιστική εταιρία σε συνεργασία με Κυριακάτικη εφημερίδα θα προσφέρει κουπόνια με τα οποία οι αναγνώστες της θα μπορούν να ασφαλίσουν οποιοδήποτε αυτοκίνητο από 600-2000 κυβικά για ένα μήνα με το ποσό των 16 ευρώ στις δυο βασικές καλύψεις της αστικής ευθύνης .
Επίσης και οι ασφαλιστικές εταιρίες που δεν δραστηριοποιούνται εταιρικά στη online και direct πώλησης αλλά χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά δίκτυα διανομής έχουν επίσης για το προσεχές δίμηνο πρόσφερες εκπτώσεων στα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου. Ενώ υπάρχουν και προσφορές σε καλύψεις όπως η οδική βοήθεια και η θραύση κρύσταλλων κ.α
Αυτή η άκρως επιθετική πολιτική των εταιριών στην ασφάλιση αυτοκινήτου δείχνει και το μέγεθος της έντασης του ανταγωνισμού για τα μερίδια της ασφαλιστικής αγοράς το επόμενο διάστημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου