Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Τα νέας γενιάς ασφαλιστικά προϊόντα που ασφαλίζουν από τα δόντια μέχρι τα smartphone

Τα νέας γενιάς ασφαλιστικά προϊόντα που ασφαλίζουν από τα δόντια μέχρι τα smartphone

Νέας γενιάς ασφαλιστικά προϊόντα σχεδιάζουν και αναπτύσσουν στην ελληνική ασφαλιστική αγορά ασφαλιστικές εταιρίες, διευρύνοντας την γκάμα των ασφαλιστικών προϊόντων σε ασφαλίσεις πού δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες στη χώρα μας .
r062410455
Εδώ και δύο χρόνια η Μetlife ,που ειδικεύεται στις ασφαλίσεις ζωής και υγείας, είναι θυγατρική εταιρία του αμερικανικού κολοσσού Metlife, λανσάρει ένα νέο και ίσως μοναδικό προϊόν που αφορά την ασφάλιση για την υγεία των δοντιών.
Πέρα από την μοναδικότητα του προγράμματος για την Ελλάδα η καινοτομία του εντάσσεται και στο γεγονός ότι στην Ελλάδα η οδοντιατρική υγεία καλύπτεται αποκλειστικά από την ιδιωτική δαπάνη, καθώς ούτε τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία παρέχουν κάποια ουσιαστική ασφαλιστική κάλυψη. Μάλιστα η εταιρία το τελευταίο διάστημα έχει αναπτύξει μια διευρυμένη διαφημιστική καμπάνια στην προώθηση του προϊόντος .
Ένας άλλο τομέας ασφάλισης που επίσης καινοτομεί η ασφαλιστική αγορά είναι η ασφάλιση των smart phone και των tablets .
Πρόσφατα, η μεσιτική ασφαλιστική εταιρία Σ.Ι.ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ σε συνεργασία με την πολυεθνική ασφαλιστική Generali ανάπτυξε και λανσάρει ένα νέο προϊόν για την ασφάλιση της αγοράς των κινητών τηλεφώνων και των tablets .To προϊόν απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες – καταναλωτές, όσο και στα σημεία πώλησης και τις μεγάλες εταιρείες της κινητής τηλεφωνίας.
Κύριο χαρακτηριστικό αυτών των νέων προϊόντων είναι ότι είναι ευέλικτα και χαμηλού κόστους και προσφέρουν καλύψεις που αντιμετωπίζουν δαπάνες των ασφαλισμένων και όπως επισημαίνουν, άνθρωποι της αγοράς, θα διευρύνεται μελλοντικά και στην Ελλάδα η προσφορά ασφαλιστικών καλύψεων πέρα από τις κλασικές και διαδεδομένες ασφαλίσεις, που προσφέρουν μέχρι σήμερα οι ασφαλιστικές εταιρίες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου