Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Πάνω από 10 ασφαλιστικές στο πλευρό των διαμεσολαβούντων

Στηρίζουν τον αγώνα των διαμεσολαβούντων και οι ασφαλιστικές εταιρείες  καθώς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΕΑΔΕ και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και κοινοποίησαν το κείμενο –ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- της ΕΑΔΕ  στους ασφαλιστές τους.  
Περισσότερες από 10 ασφαλιστικές, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν τηρήσει ανάλογη στάση συμπαράστασης στην αυριανή συγκέντρωση των διαμεσολαβούντων.
Αυτό καταδεικνύει ότι αντιλαμβάνονται πώς οι αθέμιτες πρακτικές, το bancassurance και άλλες συμπεριφορές εκτός κανόνων λειτουργίας της αγοράς, κάνουν ζημιά σε όλη την αγορά οπότε και στις ασφαλιστικές. 
Ξεχωριστή στάση είναι και αυτή της GROUPAMA η οποία αύριο θα κρατήσει κλειστά τα γραφεία  του agency προκειμένου οι ασφαλιστές να μπορούν να μετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Οι εξελίξεις κάνουν φανερό πώς η ελληνική ασφαλιστική αγορά αντιλαμβάνεται πώς η κινητοποίηση της διαμεσολάβησης είναι μια αρχή αποκατάστασης αυτών που εδώ και καιρό κακώς συμβαίνουν. 
Οι όποιες στρεβλώσεις δε μπορεί να θίγουν μόνο έναν κρίκο της αλυσίδας αλλά επηρεάζουν όλους τους συντελεστές. Η μάχη που ξεκινά είναι κοινή και αυτό ίσως  θα πρέπει να γίνει ευρύτερα κατανοητό αναφέρουν στο  Insurance - eea  υψηλόβαθμοι παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς.
Ι.Ε.Β

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου