Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ορίστηκε Επίτροπος στην International Life

Ορίστηκε Επίτροπος στην International Life

INTERNATIONAL LIFE LOGO
14 Δεκεμβρίου 2015
Με απόφαση της ΤτΕ διορίστηκε επίτροπος στην International Life με σκοπό την αποτύπωση του απαιτούμενου περιθωρίου φερεγγυότητας και ταυτόχρονα την εξέταση κάθε πρόσφορου μέτρου για την συνέχιση της λειτουργίας των εργασιών της.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από εδώ και στο εξής και για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητη η παρουσία Επιτρόπου, κάθε πράξη που αφορά την εταιρεία θα πρέπει να γίνεται με την σύμφωνη γνώμη του - από αυτό μπορεί εύκολα να ερμηνευθεί ότι αν υπάρχει πρόθεση μεταφοράς του χαρτοφυλακίου ζωής στην Εθνική Ασφαλιστική όπως έχει γραφτεί και στο παρελθόν, θα πραγματοποιηθεί με τις οδηγίες και τη συναίνεση του Επιτρίπου και άρα της Τραπέζης της Ελλάδος.
Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που ακολουθείται αυτή η διαδικασία, με στόχο την ομαλή επίλυση θεμάτων που προκύπτουν από πιθανό έλλειμμα κεφαλαιακής επάρκειας ασφαλιστικής εταιρείας.
Ταυτόχρονα, με άλλη απόφαση, η ΤτΕ αναστέλλει τη δυνατότητα νέων εργασιών στον κλάδο ζωής της εταιρείας, για το χαρτοφυλάκιο του οποίου αναζητείται επισήμως πλέον ανάδοχος ως το τέλος του Φεβρουαρίου 2015. Ο κλάδος ζημιών συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του.
Ακολουθούν οι δύο ανακοινώσεις της Τραπέζης της Ελλάδος :
ΕΠΑΘ_171_2-2ΕΠΑΘ_171_2-3ΕΠΑΘ_171_2-4
Και η δεύτερη απόφαση εδώ:
ΕΠΑΘ_171_1-1ΕΠΑΘ_171_1-2ΕΠΑΘ_171_1-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου