Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Το καλύτερο δώρο στα παιδιά το φέρνει ο ασφαλιστής - όχι ο 'Αι Βασίλης

Το καλύτερο δώρο στα παιδιά το φέρνει ο ασφαλιστής - όχι ο 'Αι Βασίλης

christmas-family-pictures-av49o3pe
22 Δεκεμβρίου 2015
Santa claus shrugging his shoulders and looking confused [url=http://www.istockphoto.com/my_lightbox_contents.php?lightboxID=9253187][img]http://i176.photobucket.com/albums/w171/manley099/Lightbox/christmas.jpg[/img][/url] [url=http://www.istockphoto.com/my_lightbox_contents.php?lightboxID=5481886][img]http://i176.photobucket.com/albums/w171/manley099/Lightbox/flame.jpg[/img][/url]
Είναι μέρες Χριστουγέννων, είναι μέρες εορτών, είναι μέρες που συνήθως όλοι σκεφτόμαστε πρώτα απ' όλα τα παιδιά. Είναι ημέρες που οι γονείς, οι νονοί, οι παππούδες, οι γιαγιάδες, σκέφτονται τι "καλό" δώρο θα κάνουν για να ευχαριστήσουν τα μικρά τους. Αναπόφευκτα, τα δώρα αυτά είναι είτε παιχνίδια, είτε ρούχα.
Όμως η ασφαλιστική αγορά προσφέρει την ευκαιρία για ένα διαφορετικό δώρο, πολύ μεγαλύτερης αξίας και διάρκειας:
Την αποταμίευση μέσα από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που εξασφαλίζει ένα σημαντικό οικονομικό αποτέλεσμα όταν ενηλικιωθεί το παιδί, ακόμη και εάν στο μεταξύ συμβεί ένα δυσάρεστο γεγονός στο γονιό...
Πλέον, ελάχιστες ασφαλιστικές έχουν απομείνει που προσφέρουν εγγυημένα επιτόκια άνω του 2,5%, στα παιδικά αποταμιευτικά συμβόλαια. Ακόμη και αυτές όμως, έχει γίνει γνωστό ότι στις αρχές της νέας χρονιάς θα αναπροσαρμόσουν το επιτόκιο προς τα κάτω.
Ένα αποταμιευτικό συμβόλαιο μέσω ασφαλιστικής, με προγραμματισμένη, ανταποδοτική και προστατευμένη αποταμίευση, είναι μια εξαιρετική επιλογή.
Και όταν συνδυάζεται με επιτόκια τόσο ανταγωνιστικά, τα οποία σύντομα θα εκλείψουν, τότε γίνεται ακόμα πιο συμφέρουσα και πρέπει οπωσδήποτε να φτάσει στα αυτιά κάθε γονιού, κάθε νονού ή νονάς, κάθε παππού και γιαγιάς.
Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας του 14ου μισθού, των δώρων, των ετήσιων τζίρων. Θα ήταν αλάνθαστη επιλογή ένα μέρος των χρημάτων που θα ξοδευτούν αυτή την περίοδο να πάει σε μια μακροχρόνια, στοχευμένη αποταμίευση για τα παιδιά.
Και είναι και μια πολύτιμη ευκαιρία  για άλλη μια φορά ο κόσμος να ενημερωθεί ότι ο μόνος θεσμός που μπορεί να παρέχει εγγύηση επιτοκίου σε τόσο μακρινό ορίζοντα είναι η ασφάλιση -  η οποία και αυτή με τη σειρά της δεν θα μπορεί σύντομα να υποστηρίζει πλέον τέτοια επιτόκια σε ένα παγκοσμίως περιβάλλον χαμηλών επιτοκίων.
Ας βοηθήσουμε όλοι, πέρα από τα παιχνίδια και την κατανάλωση, ένα ποσό, όσο και να είναι αυτό, να μπει σε έναν κουμπαρά, ώστε οι οικογένειες να μπορούν να στηρίξουν τα παιδιά τους όταν αυτά θα ξεκινήσουν τη ζωή τους και θα αναζητήσουν είτε παραπάνω σπουδές, είτε υποστήριξη στα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα.
Underwriter Editors
Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου