Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Άγνωσται αι βουλαί του καιρού! Ενημερώστε για την ασφάλιση φυσικών φαινομένων!

Δημοσίευση: Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2016 10:25

Άγνωσται αι βουλαί του καιρού! Ενημερώστε για την ασφάλιση φυσικών φαινομένων!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

Άγνωσται αι βουλαί του καιρού! Ενημερώστε για την ασφάλιση φυσικών φαινομένων!
Τα μετεωρολογικά φαινόμενα αποτελούν μια πιθανή αιτία υλικών ζημιών στα περιουσιακά στοιχεία των ασφαλισμένων. Το ξαφνικό καλοκαιρινό μπουρίνι δίνει αφορμή για συζήτηση με υφιστάμενους και υποψήφιους πελάτες.
Η κάλυψη φυσικών φαινομένων δίνεται μέσα στα προγράμματα ασφάλισης των κατοικιών και των επιχειρήσεων σχεδόν όλων των ασφαλιστικών εταιρειών. Σε περίπτωση ζημιάς ο ασφαλισμένος αποζημιώνεται ενδεικτικά όλο το κόστος αποζημίωσης για το κτήριο ή και το περιεχόμενο του, εκτός ενός ελάχιστου ποσοστού που διαμορφώνεται πάντοτε ανάλογα το πακέτο και την εταιρεία ασφάλισης
Οι πελάτες που συνήθως ασφαλίζουν την περιουσία τους μόνο με απλό πακέτο ασφάλισης ενυπόθηκου ακινήτου, σε περίπτωση ζημιάς από φυσικά φαινόμενα δεν αποζημιώνονται!
Δείτε εδώ τους όρους ασφάλισης συμβολαίου κατοικίας και επιχείρησης της εταιρείας Generali, παρόμοιους και άλλων εταιρειών:
Φυσικά φαινόμενα
Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία τα καιρικά φαινόμενα αποδίδονταν στον Θεό Δία και ονομάζονταν «σημεία του Διός». Τις διαθέσεις του Δία δεν μπορούμε να τις προβλέψουμε... αλλά τα αποτελέσματα των φυσικών φαινομένων στην περιουσία των πελατών μας μπορούμε να τα προβλέψουμεδιαμεσολαβητή μου!

Μέντωρ Διαμεσολαβητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου