Σάββατο 28 Μαΐου 2016

1AXIA .....H ΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ..


Γνώση.
Για τη γνώση δεν υπάρχει ένας και μοναδικός συμφωνημένος ορισμός. Κατά έναν ορισμό είναι η θεωρητική και πρακτική κατανόηση ενός θέματος, η σωστή αφομοίωση δηλαδή των επεξεργασμένων πληροφοριών.
Η καταγωγή της λέξης βρίσκεται στην αρχαία ελληνική και συγκεκριμένα στο ρήμα γιγνώσκω. Η σημασία της έχει προβληματίσει πολλούς, ξεκινώντας από τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη με τις γνωστές θεωρίες τους περί γνώσης.
Ένα είναι σίγουρο, πως η γνώση αποτελεί το βασικό συστατικό της επιτυχημένης καριέρας. Είναι αυτή, που δημιουργεί τις βάσεις ενός σωστού επαγγελματία.
Συγκεκριμένα στην ασφαλιστική αγορά, η σωστή γνώση των προϊόντων, επιτρέπει τη σωστή επιλογή για την κάλυψη κάθε ανάγκης, δημιουργώντας έτσι αίσθημα εμπιστοσύνης και ικανοποιημένους πελάτες. Η εποχή μας έχει απαιτήσεις και οι ασφαλιστικές ανάγκες δεν μπορούν να λύνονται στο διαδίκτυο, σε εφημερίδες, σε διάφορους φορείς που δεν έχουν καμία ασφαλιστική γνώση και δεν προτίθενται να έχουν.
Εμείς, στην 1η ΑΞΙΑ γνωρίζουμε τα ασφαλιστικά προγράμματα, τις εταιρίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Έχουμε γνώση με ονοματεπώνυμο και αυτήν εφαρμόζουμε.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ:
Απλά με ένα τηλεφώνημα στο 2130 212333
Να έρθετε από τα γραφεία μας Λ. Συγγρου 106, Αθήνα
Να στείλουμε έναν συνεργάτη μας για πλήρη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου