Σάββατο 28 Μαΐου 2016

1ΑΧΙΑ ...ΕΝΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

Ευθύνη.
Η καταγωγή της λέξης ξεκινά από την αρχαία ελληνική και συγκεκριμένα από το ρήμα «ιθύνω» που σημαίνει κατευθύνω, διέπω, καθοδηγώ. Το ρήμα αργότερα συναντάται ως «ευθύνω» με την έννοια του διοικώ. Από τις σημασίες των ρημάτων αυτών, η πρώτη έννοια της λέξης «Ευθύνη» είναι ο δημόσιος έλεγχος των πράξεων των αρχόντων.
Στη νέα ελληνική, ο όρος έχει δεχθεί επέκταση στην αρχική του σημασία, με αποτέλεσμα να δηλώνει την αρμοδιότητα, την υπαιτιότητα και κυρίως την υποχρέωση κάποιου να ανταποκριθεί σε ορισμένη υπόσχεση και καθήκον και να απολογηθεί για τις σχετικές ενέργειες.
Ο όρος Ευθύνη, πρώτα απ’ όλα είναι ηθικός, με την έννοια της αναγνώρισης της ευθύνης των πράξεών μας, παράλληλα όμως και κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο είναι και νομικός, μια και για οποιαδήποτε πράξη, που θα προκαλέσει δυσάρεστα αποτελέσματα, ο πελάτης θα ζητήσει να δικαιωθεί από τους υπεύθυνους.
Αυτός ο όρος ασφαλιστικά και όχι μόνο, αναφέρεται ως Αστική Ευθύνη και είναι διαφορετική για κάθε κατηγορία επαγγελματία. Εμείς στην 1η ΑΧiΑ έχουμε την απαραίτητη νομική κάλυψη σε συνδυασμό με την ασφαλιστική κάλυψη της κάθε ξεχωριστής αστικής ευθύνης για κάθε επαγγελματική κατηγορία.
Τώρα μπορούμε να εγγυηθούμε σε κάθε επαγγελματία, που θέλει να είναι απόλυτα καλυμμένος στις απαιτήσεις της εποχής, πολλά διαφορετικά πακέτα, που ανταποκρίνονται στην ασφαλή κάλυψη του επαγγέλματος. Γιατί γνωρίζουμε, πως κάθε επάγγελμα είναι μοναδικό και κάθε επαγγελματίας έχει προσωπικότητα.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ:
Απλά με ένα τηλεφώνημα στο 2130 212333
Να έρθετε από τα γραφεία μας Λ. Συγγρού 106, Αθήνα
Να στείλουμε έναν συνεργάτη μας για πλήρη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου