Σάββατο 28 Μαΐου 2016

1ΑΧΙΑ ...Κ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Επιχείρηση.
Η λέξη έχει τις ρίζες της στην αρχαία ελληνική, με την έννοια της προσπάθειας και της επίθεσης. Η ίδια έννοια ουσιαστικά διατηρείται μέχρι και σήμερα, είτε με τη σημασία συντονισμένων ενεργειών στα πλαίσια ενός πολέμου ή για την επίτευξη ενός σκοπού. Εκτός από την έννοια των συντονισμένων ομαδικών ενεργειών, με τη λέξη «Επιχείρηση» εννοούμε και κάθε αυτόνομη οργάνωση που αναπτύσσει οικονομική δραστηριότητα, με σκοπό την κερδοφορία.
Αυτή η δεύτερη σημασία έχει δημιουργήσει και το επάγγελμα του επιχειρηματία, που ουσιαστικά χαρακτηρίζει τον ελεύθερο επαγγελματία, που είναι ιδιοκτήτης μιας οικονομικής επιχείρησης.
Κύριο μέλημα της κάθε επιχείρησης είναι η κερδοφορία και η ανάπτυξη. Στην επίτευξη αυτού του σκοπού είναι απαραίτητη η προστασία της όλης προσπάθειας, του εξοπλισμού, του περιεχομένου, του υλικού συνόλου, δηλαδή, που απαρτίζει την κάθε επιχείρηση. Αυτή η προστασία είναι η διασφάλιση της επιχείρησης από κάθε κίνδυνο, που μπορεί να την απειλήσει. Επιγραμματικά μπορούν να αναφερθούν, η πυρκαγιά, τα καιρικά & φυσικά φαινόμενα, το βραχυκύκλωμα, οι τρομοκρατικές ενέργειες, η κλοπή & η ληστεία, η θραύση κρυστάλλων και μια σειρά από άλλους κινδύνους, που μπορούν να προκαλέσουν δυσάρεστες καταστάσεις σε κάθε επιχειρηματία.
Η 1η ΑΧiΑ, έχει προχωρήσει σε σύναψη συνεργασίας με 12 μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες, οι οποίες έχουν αξιόπιστα προγράμματα για να μπορούν να καλύψουν την ειδική ανάγκη κάθε επιχείρησης, προσέχοντας παράλληλα και το κόστος των ασφαλίστρων. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη μιας επιχείρησης με 30.000€ κεφάλαιο περιεχομένου, με ετήσιο κόστος χαμηλότερο από 50€ ! Αυτό, οι άνθρωποι της 1ης ΑΧiΑΣ θεωρούν χρέος τους να το επικοινωνήσουν προς όλους εκείνους, που επιχειρούν σήμερα και είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν από αυτό.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ:
Απλά με ένα τηλεφώνημα στο 2130 212333
Να έρθετε από τα γραφεία μας Λ. Συγγρου 106, Αθήνα
Να στείλουμε έναν συνεργάτη μας για πλήρη ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου