Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Metlife και Generali προσφέρουν υπηρεσίες επιπέδου στις Οδοντιατρικές παρ!οχές

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Metlife και Generali προσφέρουν υπηρεσίες επιπέδου στις Οδοντιατρικές παροχές!

Nextdeal newsroom

Γράφει:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Metlife και Generali προσφέρουν υπηρεσίες επιπέδου στις Οδοντιατρικές παροχές!
Η φροντίδα της στοματικής υγιεινής αποτελεί έναν σημαντικό προϋπολογισμό στα έξοδα του ασφαλισμένου. Όταν πρόκειται και για οικογένεια τα έξοδα πάντοτε πολλαπλασιάζονται! Το nextdeal.gr που καθημερινά ενημερώνει ασφαλιστές και καταναλωτές με χρήσιμες συμβουλές που βελτιώνουν την ζωή τους και την τσέπη τους, φέρνει σήμερα στην επιφάνεια το θέμα οδοντιατρικής περίθαλψης.
Σύμφωνα με την Εθνική τηλεφωνική γραμμή για ραντεβού με ιατρούς, οι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ δικαιούνται οδοντιατρικής φροντίδας μόνο σε μονάδες ΠΕΔΥ και υπό προϋποθέσεις ύπαρξης ιατρού, τεχνολογικού εξοπλισμού και υλικών! Η μοναδική ειδικότητα ιατρού που ο ΕΟΠΥΥ δεν συμβάλλεται σε ιδιωτικά ιατρεία είναι ο οδοντίατρος!
Οδοντιατρικά προγράμματα υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με ιδιαίτερα προσιτά κόστη για τους ενδιαφερομένους, προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες Generali και η Metlife!
Η Generali προσφέρει το συμβόλαιο DENTAL PROTECTION πανελλαδικά, σε συνεργασία με ένα ευρύ δίκτυοοδοντιάτρων και οδοντιατρείων. Ο ασφαλισμένος παίρνει μια κάρτα οδοντιατρικής φροντίδας με όριο κάλυψης που ξεκινά από 1500 ευρώ για τον πρώτο χρόνο και διαμορφώνεται σταδιακά έως 5000 ευρώ ετησίως από τον 5ο χρόνο ασφάλισης και μετά. Ο πελάτης ασφαλίζεται χωρίς ερωτηματολόγιο υγείας ή περιορισμό στην ηλικία του, και έχει μια μικρή συμμετοχή στην πληρωμή του οδοντιάτρου. Παράδειγμα πληρωμής ενός καθαρισμού οδόντων είμαι μόλις στα 10 ευρώ! Το συμβόλαιο προσφέρεται με ενδεικτικό κόστος από 150 ευρώ ανά άτομο ενώ δίδεται με ευελιξία και ως οικογενειακό πακέτο!
Η Metlife προσφέρει το συμβόλαιο DENTAL CARE πανελλαδικά σε συνεργασία με το ευρύ δίκτυοοδοντιάτρων και οδοντιατρικών κέντρων του Ομίλου Υγεία. Καλύπτει το 80% όλων των εξόδωνοδοντιατρικής υγείας του ασφαλισμένου με ετήσιο όριο κάλυψης που ξεκινά από 3000 ευρώ τον πρώτο χρόνο ασφάλισης και διαμορφώνεται στα 5000 ευρώ από τον 5ο χρόνο ασφάλισης και μετά. Ο ενδιαφερόμενος ασφαλίζεται χωρίς ερωτηματολόγιο στοματικής υγιεινής και ηλικιακούς περιορισμούς! Ένα παράδειγμα συμμετοχής του πελάτη είναι μια πράξη επανασυγκόλησης γέφυρας ανά στήριγμα χωρίς αφαίρεση παλαιάς, για την οποία θα πληρώσει μόλις 4 ευρώ! To πρόγραμμα προσφέρεται ενδεικτικά με 180 ευρώ ανά άτομο, στους δυο συζύγους δίδεται έκπτωση, ενώ για μια οικογενειακή ασφάλιση το κόστος μειώνεται σημαντικά!
Η Metlife προσφέρει επιπλέον στον ασφαλισμένο με οδοντιατρικό πρόγραμμα, το Advanced Benefit Clubεντελώς δωρεάν! Πρόκειται για ένα ευρύ δίκτυο ολοκληρωμένων υπηρεσιών επιπέδου, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης με ιατρούς, διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία για όλες τις περιπτώσεις ασθενείας ή ατυχήματος, 365 ημέρες το χρόνο 24 ώρες το 24ωρο!
Και οι δύο εταιρείες, παρέχουν ασφάλιση γενικής οδοντιατρικής, περιοδοντολογίας, χειρουργικής στοματολογίας, ενδοδοντίας, κινητής προσθετικής, παιδοδοντίας, ορθοδοντικής χειρουργικής, ακίνητης προσθετικής κ.α. Επιπλέον παρέχουν στους ασφαλισμένους δωρεάν καλύψεις, όπως καθαρισμούς, σφραγίσματα, έκτακτες επισκέψεις για ανακούφιση επώδυνων περιστατικών, οδοντιατρικούς και ορθοδοντικούς ελέγχους ενώ επιπλέον για τα παιδιά παρέχονται δωρεάν φθοριώσεις, εξαγωγές νεογιλών και πιστοποιητικά οδοντιατρικής υγιεινής! Καινοτόμος παροχή είναι και η κάλυψη οδοντιατρικής επεμβατικής για αισθητικούς λόγους, όπως η λεύκανση, η πορσελάνη κ.α.! Επιπλέον ο ασφαλισμένος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει άμεσα το συμβόλαιο του, χωρίς ιδιαίτερες χρονικές αναμονές!
Όλα τα νοσοκομειακά συμβόλαια ή συμβόλαια ατυχημάτων της ασφαλιστικής αγοράς, καλύπτουν τηνοδοντιατρική περίθαλψη συνεπεία ατυχήματος. Κάποιες εταιρείες προσφέρουν στους ασφαλισμένους οδοντιατρικές εκπτώσεις ή/και επισκέψεις μαζί με τα νοσοκομειακά συμβόλαια που διατηρούν.
Ένα ακόμα σημαντικό κίνητρο υπέρ του ασφαλιστή είναι και η προμήθεια που θα εισπράξει από την διάθεση των οδοντιατρικών προγραμμάτων! Άπαντες ασφαλίζονται χωρίς ιατρικό ιστορικό ασθενούς! Φίλοι συνάδελφοι κοιτάξτε τους ανθρώπους στα δόντια και χαρίστε χαμόγελα στο εισόδημά σας!

Μέντωρ Διαμεσολαβητής

Υ.Γ. Τα οδοντιατρικά προγράμματα ασφάλισης αποτελούν ένα αισιόδοξο πρώτο βήμα των εταιρειών, για την ασφάλιση σημαντικών ανθρώπινων αναγκών. Σίγουρα θα χρειαστούν ενίσχυση στον σχεδιασμό τους, ώστε να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της αγοράς. Το nextdeal πάντα κοντά στον ασφαλιστή, φέρνει στην επιφάνεια το θέμα της οδοντιατρικής κάλυψης των ασφαλισμένων καθώς και τον ασφαλιστικό Πολιτισμό που προσφέρει η Ιδιωτική Ασφάλιση στην ανθρώπινη κοινωνία.
Ενημερωθείτε για τα προγράμματα οδοντιατρικής ασφάλισης από τις εταιρείες και τον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου