Παράδειγμα συνέργειας 32 επιχειρήσεων με πολλαπλά μηνύματα προσφέρουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που κατάφεραν να "δικτυωθούν" με απόλυτη επιτυχία ανοίγοντας τον δρόμο και για μια μεγάλη συνέχεια.

Η πρωτοβουλία τους παρουσιάστηκε, στις 9 Ιανουαρίου, αναδεικνύοντας το συνεργατικό δίκτυο ανοικτής καινοτομίας «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» σε πρωτοπόρο του κλάδου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο  του πολυσυνέδριου του E.E.A. για τα συνεργατικά δίκτυα ανοικτής καινοτομίας με τίτλο «Κάντο όπως τα COINs», στο πλαίσιο του MONEY SHOW 2016 που διεξάγεται στο Hilton της Αθήνας από 8 μέχρι 10 Ιανουαρίου 2016.
Την σημασία και τις προοπτικές της πρωτοβουλίας του κλάδου ανέπτυξε με τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, η εταιρεία του οποίου συμμετέχει στο δίκτυο. Ο κ. Χατζηθεοδοσίου ανέπτυξε και την αναγκαιότητα του θεσμού αυτού για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ανέφερε δε ότι μετά την δημοσιοποίηση της πρωτοβουλίας του ΕΕΑ σχεδόν 500 νέα συνεργατικά δίκτυα έχουν δημιουργηθεί σε όλη τη χώρα με προφανή πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις σε επίπεδο οικονομιών κλίμακας.