Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Εθνικής με Ασφαλιστές της International Life

Σε θετικό & φιλικό κλίμα ολοκληρώθηκε στις 29/6 η συνάντηση – πρωτοβουλία του Ασφαλιστικού Διαχειριστή κ. Περιστέρη – των ασφαλιστών του agency της International Life με τη διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής και συγκεκριμένα τον Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας κ. Γιώργο Ζαφείρη.
Στη συνάντηση, η διοίκηση της Εθνικής έκανε γνωστές στους ασφαλιστές τις προθέσεις της, ξεκαθάρισε ανακρίβειες που είχαν διατυπωθεί το τελευταίο διάστημα κυρίως λόγο κακής ενημέρωσης και έθεσε τις επιλογές που θα έχουν οι ασφαλιστές του agency της International Life Ζωής σχετικά με τα νέα δεδομένα.
Από επικοινωνία που είχαμε με μερίδα ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που παρευρέθηκαν στη συνάντηση οι περισσότεροι εξ αυτών πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν την παραγωγή τους στο κλάδο ζωής υπό τη νέα διεύθυνση της Εθνικής ενώ αν διατηρούν χαρτοφυλάκιο στις γενικές ασφάλειες της International Life Α.Ε.Γ.Α θα μπορούν μέσω ενός υβριδικού μοντέλου να πουλάνε συμβόλαια και από τις δύο εταιρείες, στον κλάδο ζωής από την Εθνική και στις γενικές ασφαλίσεις από την International Life.
Αυτή η επιλογή παρουσιάζεται ως η επικρατέστερη μεταξύ των Ασφαλιστών της International Life χωρίς όμως να είναι και η μοναδική καθώς είναι ακόμα νωρίς για να προβούμε σε γρήγορα συμπεράσματα. Πάντως σύντομα θα ακολουθήσει και άλλη συνάντηση  στην οποία θα παρευρεθεί ο ΣΕΜΑ με τη θεσμική του ιδιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου