Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

“Συναγερμός” σε ασφαλιστικές και παρόχους υγείας για την αύξηση της ζήτησης ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας

όσο οι ασφαλιστικές εταιρίες όσο και οι ιδιωτικοί πάροχοι υγείας ( κλινικές , νοσοκομεία , ιατρικά και διαγνωστικά κέντρα ) αναδιαργανώνουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα και προσπαθούν να αυξήσουν τα μερίδιά τους στην νέα αγορά που ανοίγεται .
Όπως επισημαίνουν γνώστες των δύο κλάδων η συνεχώς συρρικνούμενη παροχή υπηρεσιών υγείας από τα ασφαλιστικά ταμεία και τα δημόσια νοσοκομεία και τις δημόσιες δομές υγείας δημιουργεί νέα δεδομένα για τους δύο κλάδους, δηλ τις ασφαλιστικές εταιρίες και τους παρόχους ιδιωτικής υγείας .
Από την πλευρά των ασφαλιστικών εταιριών έχει υπάρξει μια πλήρης αναδιοργάνωση στα προγράμματα ασφαλιστικών καλύψεων υγείας και παράλληλα διεύρυνση των συνεργασιών τους με τους ιδιωτικούς παρόχους υγείας.
Μάλιστα, η Interamerican, που διαθέτει και δικές της μονάδες υγείας, προχωρά σε ανασυγκρότηση των πολυϊατρείων Medifirst, εγκαινιάζοντας προχθές νέο κτήριο παρουσία και του προέδρου της μητρικής Ολλανδικής εταιρίας Achmea.
Επίσης, αν και βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο οι ασφαλιστικές εταιρίες «ρίχνουν» στην αγορά και νέα προγράμματα ασφαλιστικών καλύψεων υγείας, ενώ υπάρχουν και νέες συμφωνίες για συνεργασίες με παρόχους ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας
Από την πλευρά των παρόχων υγείας πέρα από συμφωνίες και νέες συνεργασίες με ασφαλιστικές εταιρίες και μεσίτες ασφαλίσεων, δίνεται ιδιαίτερο βάρος και στις προσφορές για υπηρεσίες υγείας απευθείας στους πολίτες.
Τέλος, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδος θα ανακοινώσει εντός των προσεχών ημερών την διάθεση “κάρτας υγείας” για προσφορά υπηρεσιών υγείας από τα μέλη του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου