Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Η INTERASCO προσφέρει σίγουρα, γρήγορα, απλά, νοσοκομειακές υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Η INTERASCO προσφέρει σίγουρα, γρήγορα, απλά, νοσοκομειακές υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Η INTERASCO προσφέρει σίγουρα, γρήγορα, απλά, νοσοκομειακές υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου σε Ελλάδα και εξωτερικό!
Σε μέρες δύσκολες από κάθε άποψη για τους Έλληνες πελάτες και ασφαλιστές η INTERASCO εξασφαλίζει νοσοκομειακές υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου που φθάνουν έως και 1.000.000 ευρώ ετησίως!
Το www.nextdeal.gr θέλοντας να συμβάλει στο πιο όμορφο συναίσθημα της ασφάλειας προτείνει σε όσους ενδιαφέρονται σχετικά να εκδηλώσουν ενδιαφέρον (πατήστε εδώ) και να ενημερωθούν για την 100% κάλυψη εντός Ελλάδος ή το πού καλύπτονται μέχρι και 1.000.000 ευρώ ετησίως!
Νοσοκομειακά Προγράμματα
EXCLUSIVE CARE
Το Exclusive Care είναι το νέο πρόγραμμα της Interasco που εξασφαλίζει για εσάς και τις οικογένειές σας νοσοκομειακές υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Πρόγραμμα σας προσφέρει Νοσοκομειακή κάλυψη σε όλο τον κόσμο (εκτός ΗΠΑ & ΚΑΝΑΔΑ) με 1.000.000€ ετησίως σε ποσοστό 100%. Ειδικά για ΗΠΑ και τον Καναδά το Exclusive Care σας προσφέρει κάλυψη με 350.000 σε ποσοστό 90%
PLATINUM CARE
Τo Platinum Care είναι το νέο πρόγραμμα υγείας της Interasco, με το οποίο μπορείτε να νιώθετε και να είστε πραγματικά ασφαλείς. Σας εξασφαλίζει για ότι κι αν σας συμβεί είτε επιλέξετε να νοσηλευθείτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό με τις καλύτερες συνθήκες περίθαλψης οπουδήποτε στον κόσμο. Το ασφαλιστήριο προσφέρει Νοσοκομειακή κάλυψη σε όλο τον κόσμο με 700.000€ ανά συμβάν, ενώ για τις ΗΠΑ και τον Καναδά η κάλυψη ανέρχεται σε 350.000€ ανά συμβάν. Νοσοκομειακή κάλυψη εντός Ελλάδας σε συμβεβλημένα και μη συμβεβλημένα νοσοκομεία, καλύπτεται το 100% Νοσοκομειακή περίθαλψη εκτός Ελλάδας σε συμβεβλημένα και μη συμβεβλημένα νοσοκομεία, καλύπτεται το 100% των αναγνωρισμένων δαπανών, εκτός ΗΠΑ και Καναδά όπου καλύπτεται το 90%.
GOLDEN CARE
Το πρόγραμμα Golden Care, εξασφαλίζει την ηρεμία σας, καθώς καλύπτει την νοσοκομειακή περίθαλψη και χειρουργικές επεμβάσεις στα κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία. Το ασφαλιστήριο προσφέρει Νοσοκομειακή κάλυψη στην Ελλάδα και το εξωτερικό με μέγιστη κάλυψη 300.000€ ανά συμβάν. Νοσοκομειακή κάλυψη εντός Ελλάδας σε συμβεβλημένα και μη συμβεβλημένα νοσοκομεία, καλύπτεται το 100%. Νοσοκομειακή περίθαλψη εκτός Ελλάδας σε συμβεβλημένα και μη συμβεβλημένα νοσοκομεία, καλύπτεται το 80% του συνόλου των αναγνωρισμένων δαπανών, εκτός ΗΠΑ και Καναδά όπου καλύπτεται το 70%.
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
Προκειμένου να είστε σε θέση να φροντίσετε τον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε ώρα ανάγκης, εάν λόγω ασθενείας ή ατυχήματος καταστεί αναγκαία η εισαγωγή σε νοσοκομείο για περίθαλψη ή χειρουργική επέμβαση, τότε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και να έχετε ασφαλιστεί με το Ημερήσιο Νοσοκομειακό Επίδομα της Interasco.
To πρόγραμμα αυτό παρέχει καθορισμένο ημερήσιο επίδομα σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή χειρουργικής επέμβασης, με ελάχιστο τα 30€ και μέγιστο τα 150€.
Ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε ποσό πολλαπλάσιο των 10€
Το ημερήσιο επίδομα στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος νοσηλευθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διπλασιάζεται και πληρώνεται από την πρώτη κιόλας ημέρα.
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
Το πρόγραμμα αυτό παρέχει καθορισμένο εφάπαξ επίδομα σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης, εάν λόγω ασθένειας ή ατυχήματος καταστεί αναγκαίο για το ασφαλισμένο να εισαχθεί σε νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση.
Η εταιρεία καταβάλει το επίδομα χειρουργικής επέμβασης όπως αυτό καθορίζεται στον Πίνακα Χειρουργικών Επεμβάσεων.
ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
Τι πιο όμορφο συναίσθημα από την ασφάλεια… τι καλύτερο να αισθανόμαστε ασφαλείς και σίγουροι για την υγεία μας.
Nextdeal newsroom

Γράφει:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου