Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Καλοκαίρι και αντηλιακές μεμβράνες: Μια προσφορά του nextdeal.gr για ασφαλισμένους και ασφαλιστές!

Καλοκαίρι και αντηλιακές μεμβράνες: Μια προσφορά του nextdeal.gr για ασφαλισμένους και ασφαλιστές!

Καλοκαίρι και αντηλιακές μεμβράνες: Μια προσφορά του nextdeal.gr για ασφαλισμένους και ασφαλιστές!
- Οι αντηλιακές μεμβράνες συγκρατούν και τα σπασμένα κρύσταλλα σε περίπτωση θραύσης.
- Οι αντηλιακές μεμβράνες παρέχουν υψηλή αντίσταση σε βανδαλισμούς κλεφτών.
Το nextdeal.gr ενόψει καλοκαιριού, συνεργαζόμενο με τις εταιρίες GlassdriveGlassfit και ΦΙΛΗΣGlass, παρουσιάζει επιλογές για αντηλιακές μεμβράνες.
Δείτε παρακάτω αναλυτικά:
Glassdrive
Glassdrive
Προστατέψτε τον εαυτό σας, τα παιδιά σας αλλά και το αυτοκίνητό σας, από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας με τις αντιηλιακές μεμβράνες της Glassdrive.
Μείωση θερμοκρασίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες, άνεση στην οδήγηση, αισθητική.
Οι σύγχρονες μεμβράνες της Glassdrive, μειώνουν έως και 78% τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ενώ παράλληλα εμποδίζουν το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) που είναι βλαβερή όχι μόνο για το δέρμα μας αλλά και για το εσωτερικό του αυτοκινήτου (μείωση ξεθωριάσματος των καθισμάτων, του ταμπλό της ξύλινης επένδυσης κλπ).
Εκτός από τις άμεσες συνέπειες στην υγεία μας, οι αντιηλιακές μεμβράνες μειώνουν και το κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος λόγο της έλλειψης ορατότητας που προκαλείται από την ανάκλαση των διερχόμενων αυτοκινήτων τη νύχτα και την αντηλιά του φωτός κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι μπορείτε να οδηγείτε με άνεση και ασφάλεια.
Στην Glassdrive μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μεμβρανών για κάθε τύπο αυτοκινήτου επιβατικό, επαγγελματικό ή SUV που να ταιριάζει στις ανάγκες και την αισθητική σας. Απαλές και διακριτικές μεμβράνεςγια πρακτικότητα αλλά και σκούρες αποχρώσεις για απόλυτη προστασία. Ό,τι και αν επιθυμείτε οιι άνθρωποι της Glassdrive θα βρούν τον τρόπο να το υλοποιήσουν γρήγορα, εύκολα και πάνω απ’ όλα επαγγελματικά.
Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους της Glassdrive στο 800 11 777 999 (Χωρίς Χρέωση από σταθερό) και στο 210 5593976 από κινητό για να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με την τοποθέτηση αντιηλιακής μεμβράνης στο δικό σας αυτοκινήτο.
Glassfit
Glassfit
Η τοποθέτηση μεμβρανών έχει για τον ιδιοκτήτη/χρήστη του οχήματος τα παρακάτω οφέλη, σε διαφορετικές αναλογίες που σχετίζονται με τον τύπο της μεμβράνης που έχει χρησιμοποιηθεί:
  • Διακριτικότητα: Όσο πιο σκουρόχρωμη ή πιο ανακλαστική είναι η μεμβράνη, τόσο μεγαλύτερη διακριτικότητα και προστασία της ιδιωτικής ζωής προσφέρει.
  • Μείωση της αντηλιάς: Όσο χαμηλότερη είναι η μετάδοση του ορατού φωτός (VLT), τόσο πιο αποτελεσματικά μειώνει το φαινόμενο της αντηλιάς η μεμβράνη.
  • Προστασία ενάντια στο ξεθώριασμα και τη γήρανση του εσωτερικού του οχήματος: Όλες οιμεμβράνες λόγω της ποιότητας και της απόδοσής τους, απορρίπτουν έως και το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (U/V), η οποία είναι και η κύρια αιτία του φαινομένου του ξεθωριάσματος και της γήρανσης του εσωτερικού του αυτοκινήτου.
  • Απόρριψη θερμότητας: Οι μεμβράνες προσφέρουν μείωση της θερμότητας που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Οι ανακλαστικές μεμβράνες και κυρίως αυτές που περιέχουν ένα επιμεταλλωμένο στρώμα, προσφέρουν ακόμα αποτελεσματικότερη απόρριψη της θερμότητας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιμετάλλωση βοηθάει τη μεμβράνη να ανακλά τη θερμότητα αντί να την απορροφά. Σαν αποτέλεσμα, το εσωτερικό του αυτοκινήτου παραμένει πιο δροσερό και ευχάριστο. Ακόμα προστατεύονται πιο αποτελεσματικά τα υλικά του εσωτερικού από τα γνωστά σκασίματα που προκαλεί η χρόνια παραμονή των οχημάτων στον ήλιο. Τέλος, προστατεύεται και η ίδια η μεμβράνη, αφού δεν απορροφά/κατακρατεί στο εσωτερικό της μεγάλη ποσότητα θερμότητας, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της.
  • Ασφάλεια: Όλες οι μεμβράνες βοηθούν στην αύξηση της ασφάλειας σε περιπτώσεις θραύσης των κρυστάλλων.
Επικοινωνήστε με τους ανθρώπους της Glassfit στο 800 11 800 20 (από σταθερό χωρίς χρέωση) και στο 210 55 74 400 για να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες.
ΦΙΛΗΣGlass
ΦΙΛΗΣGlass
Οι άνθρωποι στην ΦΙΛΗΣGlass® ενδιαφέρονται για την άριστη ποιότητα. Γι' αυτό και οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου που τοποθετούν είναι της ASWF (American Standard Window Film), που αποτελούν την υπερέχουσα εναλλακτική επιλογή στα συνηθισμένα προϊόντα της υπόλοιπης αγοράς.
Στην ΦΙΛΗΣGlass® θα βρείτε, σε συμφέρουσες τιμές, αντηλιακές μεμβράνες εξελιγμένης τεχνολογίας, με εξαιρετικά ανθεκτικές επιστρώσεις μετάλλου, αναβαθμισμένης προστασίας και ύψιστα ποσοστά οπτικής ακρίβειας & απόδοσης.
Αντηλιακές μεμβράνες ΦΙΛΗΣGlass® - Πλεονεκτήματα
  • Απόλυτη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου
  • Απώθηση κατά 99% της ακτινοβολίας UV
  • Αισθητή μείωση θερμοκρασίας μέσα στο αυτοκίνητο
  • Μείωση της αντηλιάς
  • Οικονομία λόγω μειωμένης χρήσης κλιματιστικού
  • Προστασία ενάντια στο ξεθώριασμα και τη γήρανση του εσωτερικού του οχήματος
  • Διακριτικότητα
  • Αισθητική βελτίωση της εμφάνισης του αυτοκινήτου
  • Συγκράτηση των σπασμένων κρυστάλλων σε περίπτωση θραύσης
Επιπλέον, στην ΦΙΛΗΣGlass®, για τις αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου, παρέχουν Εγγύηση εφ' όρου ζωής (διατήρηση χρώματος, κολλητικότητας & ιδιοτήτων) και Βεβαίωση Τοποθέτησης, για να είστε σίγουροι ότι είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές ΚΤΕΟ και τις απαιτήσεις της Ελληνικής νομοθεσίας.
Μεμβράνες Ασφαλείας
Οι μεμβράνες ασφαλείας αποτελούνται από πολλαπλά στρώματα μεμβράνης πολυεστέρα και ακρυλικό συγκολλητικό ευαίσθητο στην πίεση. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οχήματα, καταστήματα, κατοικίες, σχολεία, παιδικούς, φροντιστήρια και είναι ανθεκτικές σε εκρήξεις με ελαφρού τύπου βόμβες - μολότοφ - και χημικά/βιομηχανικά ατυχήματα.
Οι μεμβράνες ασφαλείας σας προσφέρουν προστασία ενάντια στους επίδοξους κλέφτες, καθώς έχουν υψηλή αντίσταση κατά των βανδαλισμών αλλά και ασφάλεια, εφόσον συγκρατούν τα θραύσματα του τζαμιού σε περίπτωση ατυχήματος.
Για αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτου ή μεμβράνες ασφαλείας σε συμφέρουσες τιμές, καλέστε τηνΦΙΛΗΣGlass® στο 213 333 5555.
Nextdeal newsroom

Γράφει:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου